Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, ve středu mi čeká u zubaře nasazení můstku na stoličky. Chtěla jsem se zeptat zda to bolí.Protože mám asi týden provozorní stoličky a dáseň bolí jako čert. Vyplachuji si to šalvěji a mažu gelem mundisal a nějak to nepomáhá. Na zkus mi to strašně bolí a mám strach, že to bude bolet i pod můstkem. Čeká mi odjezd na dovolenou.
A druhá otázka jak prosím sundají ty provizorní stoličky? Bolí to?
Děkuji a přeji hezký večer.
Dobrý den Mano. Každý zákrok je jiný. Mám obavu, že jen výplach a mazaní dásní, Vám od bolesti nepomůže. Při tak velkém zásahu, paradentolog, dává antibiotika. Do 10 dnů, jsou dásně v klidu, jen takové citlivější. Nemáte doma Nimesil, na zuby pomáhá výborně.
Provizorní stoličky, jsou přichyceny, jen lepidlem, které bez problémů odpadne. Nebolí to.
Nasazení nových stoliček, také nebolí. Do nových stoliček, lékař dá hmotu, která bude stoličky držet, hmota je příjemně teplá, stoličky dá na místo, kam patří a zatlačí. Sedíte s otevřenou pusou a čekáte, až vše zaschne. Jestli Vás dásně hodně bolí, dojděte si k lékaři, zda Vám nemůže napsat nějaké léky, na urychlení hojení.
Na dovolenou, bych si raději nějaké léky, na bolest sebou vzala.
Přeji Vám pěknou a klidnou dovolenou. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.