Nejste přihlášen/a.
PROSIM O RADU,MAM UZ NEKOLIK LET HUCENI V OBOUCH USICH,V KAZDEM UCHU JINY ZVUK,PO CELY DEN,NEZ SE MI PODARI USNOUT,RANO NANOVO,LEKY NEZABIRAJI,MA NEKDO S TIM ZKUSENOSTI?
Protože máme výborné zkušenosti s biofeedbackem, byť na jiné záležitosti, mohu doporučit zkusit ten, protože tinnitus je uváděn jako jedna z věcí, na které je účinný - byť to není příliš známo.
doplněno 12.08.12 22:43: Des: úvaha jednoduchá, leč chybná. Do této debaty se ovšem pouštět nehodlám - z lenosti a také proto, že mi pomohl velice a tak nejsem nezaujatý diskutér.
Lugar:
Stáhnul jsem si z internetu program Neuro-programmer 2,znáte tento program?Co si o něm myslíte?Jaké je riziko používání takového programu,při pokusech-meditacích v hladině Alfa a Theta?
MUDr. Martin Tomášek: 18:12
Dobrý večer, různé metody zpětné vazby, včetně biofeedbacku mohou určitým lidem pomáhat. Na druhé straně některé vědecké studie prokazují, že pro část lidí jsou takové metody rizikové. Úvaha je jednoduchá _ jestliže učím svůj mozek, aby se lépe synchronizoval na určité frekvenci, tak vlastně dělám něco podobného jako porouchané nervové buňky při epileptickém záchvatu _ ty při něm také synchronizují část mozku nebo celý mozek. Bude třeba ještě dalších výzkumů, aby se na tyto otázky dalo správně odpovědět. Zdravím MT
ceskatelevize.cz/...
/port/chat/491-mudr-martin-tomasek/
Sargo,vím opravdu oco jde,mám tinitus 30let a žijem si spokojeně.Už jsme si na sebe zvykli ,vyzkoušel jsem opravdu všechno.
i já jsem s tím trpěl, hlavně před spaním, můj známý doktor mi zjistil vysoký tlak, předepsal mi asi dobré prášky, do 3 měsíců to postupně odeznívalo, anichž by si toho všiml, ted mi šumívá minimálně, ale jak mám stres nebo se rozčílím, okamžitě hukot naskočí, proto se nerozčilovat /ale to nejde/ pak bych doporučil co nejvíce sexu, je mi 58 našel jsem si přítelkyniu o 20 let mladší, přes den máme sex a fakt usínám jak mimino, po hukotu ani památky, fakt doporučuji
Jak už Vám napsal "des", je to Tinitus a nedá se vyléčit. Také s tím trpím mnoho let. Může to být vysoký tlak, může to být krční páteř, může to být po pádu, po úrazu. Zajděte si preventivně k ušnímu, možná Vás pošle na magnetickou rezonanci.- pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.