Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupání v bibione Spiaggia

Od: bibione odpovědí: 3 změna:

Užijte si koupání v moři v Itálii nebo Chorvatsku.

Bibione (Itálie)
Jedno z nejnavštěvovanějších letovisek, situované mezi Benátkami a Terstu. Bibione je rozděleno na 4 části: Bibione Spiaggia je známá jako rušná centrální oblast s množstvím kaváren, restaurací, diskoték či různých obchodů. Najdete zde dětská hřiště na pláži, Lunapark, různé atrakce zaměřené na děti. Východně se táhne Lido dei Pini, na západ zase Lido dei Sole a nejzápadnější část Pineda. Jde o tišší oblasti plné zeleně, které nabízejí klidnou dovolenou v bezpečném prostředí. Okolní borové lesy poskytují příjemný chládek. Bibione má široké písečné pláže a příjemnou atmosféru. Pro sport, zábavu a relax je k dispozici tenis, golf, plážový volejbal, windsurfing, jachting, kanoe, jízda na koni, parasailing, termální lázně, lunapark, animace a miniklub.
Trasa: Praha 20:00 _ Brno 22:30 _ Bibione 08:00; zpět Bibione 20:00 - Brno 05:30 _ Praha 08:00

• Odjezd vždy v pátek _ Praha v 20:00 hod parkoviště oproti vstupu do Hlavního nádraží, Brno 22:30 parkoviště oproti hotelu Grand, Bibione příjezd 08:00.

• Ráno příjezd do letoviska; volný program - koupání v moři, návštěva majáku, trhů, obchodní třídy, sportovní aktivity.

• Večer odjezd do Čech.

Jaké to bylo? Jaké jsou pláže? Dá se tam někde převléct? Jaké bylo počasí? Co všechno jste si sebou brali, protože tuším že z autobusu se musí odnést vše. Jak jste to řešili s jídlem? Budu ráda za vyčerpávající informace, rozhoduji se totiž jestli tam jet začátkem září, máme zakoupené vouchery.

děkuji moc!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

1x

Počkejte, to je jednodenní zájezd, chápu to dobře?

Tak tam bych nejela možná ani zadarmo. Vynechám to, že mě osobně Bibione nenadchlo, to může být osobními preferencemi, ale hlavně mi tam moře nepřijde tak úchvatné, abych kvůli tomu strávila dvě noci v autobuse. Bibione jsem navštívila v srpnu před pár lety, na týden, teploty s těží vylezly nad 28 stupňů, ráno a večer nm byla zima i v dlouhých kalhotách a svetrech, často e tam větrno.

Pokud se tam vydáte, vezměte si jídlo jen do autobusu, kolem pláží je spousta možností, kde si něco dát.

doplněno 12.08.12 19:07:

Být ámi bych si spíš ušetřila pár korun na víc a připlatila si na pár dní nějaké ubytování. V září nemusí být až tak drahé, je tam hodně studií, kde si pak sami vaříte... a pokud je Bibione místo, o které stojíte, určitě si ho užijete víc za pět dnů, týden, než na pár hodin.

Na pár hodin je to srovnatelné s výletem na máchač.

Delší pobyt umoˇžnuje aspoň projít si městečko, zajít si na italské jídlo, ev, zajet do Benátek...

doplněno 12.08.12 19:29:

Jinak si nejsem jistá, jestli tam byly převlékárny, ale určitě tam byly záchody, při nejhorším se převléknete tam.

Na jeden den s sebou podle mě stačí plavky, deka na pláž, osušky, opalovací krém. A pokud chete něco na pláži dělat, tak věci k tomu - bábovičky, létající talíř, nafukovací lehátko... Na plážích byla možnost pronajmout si slunečník a lehátko. Jedno oblečení budete mít na sobě, to na případný oběd v restauraci stačí... Jídlo podle mě nemá cenu tahat, to si koupíte...

mowla*
hodnocení

0x

Tohle má být reklama na pitomý zájezd? - ani, kdyby mi platili - moře nic moc, pláže dtto, kultura žádná...

A strávit 20 hodin v autobude kvůli osmi hodinám u moře? - si děláš pr... Tedy prču, nééé? Proboha, není rok 1990...

*zed*

hahanaj*
hodnocení

0x

do Bibione jsem jela už je to strááááááááááááááášně let ...cesta byla úmorná a moře nic moc ,přelidněné pláže a byla jsem tam 14dní -ale na jednodenní výlet ani zadarmo, to máš lepší k Mácháči

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]