Nejste přihlášen/a.
ahoj.
Mám 2 kamarády, v jeden den jsem se s oběma vykousla (s tim druhym jsem to neplánovala, něco jsme pili)... a fakt nevim co mám dělat. První chce vztah a já možná taky, nechci zranit jeho city.. a ten druhej by ho chtěl asi taky, ale jde na to volnějš. Nevim, koho si vybrat, nebo mám zkusit chodit s oběma? to je hnus, co?... já fakt nevim :/
Souhlasím, celé je to hnus, velebnosti. Doporučuji přestat chlastat, když pak nevíte co děláte. Nezávidím Vašim kamarádům...
já bych to zas jako takovou tragédii neviděl takovejch konin se člověk v mládí ještě nadělá prostě si vyberte toho co se vám líbí víc no a když to neklapne můžete skusit i toho druhýho pokud si mezitím nikoho nenajde
neni nad to získávat náké ty životní skušenosti a když s toho nebudou potomci čert to vem
Zdravím. Nešťastná, pokud si s tímto opravdu sama nevíte rady, jak bychom mohli poradit my, cizí lidé? Hoďte si jednodušše korunou a nechte rozhodnout osud. Navrhuji - první nápadník - panna, druhý orel...A děj se vůle boží!...Vztah s oběma? No...říká se, proti gustu, žádný dišputát...Takže jinak bez komentáře. Je to přece jen Váš život, takže si ho žijte, jak Vám libo a ským chcete...Na to se víc říct nedá, poradit si s tím musíte stejně sama a když Vás netrápí horší problémy, než je tento, máte to v životě ještě dobré...
Tak začít chodit s oběma je vyloženě blbost, na to zapomeňte.
Ono teď je všechno z nouze cnost - taková situace vůbec neměla nastat.
Na chvíli nemyslete na to, co chtějí ti kluci a zamyslete se, co skutečně chcete vy. Jedna pusa není dobrý základ vztahu. Pokud chcete s tím prvním chodit, někam spolu zajděte a uvidíte. Jak se bude chovat druhý, uvidíte. Rozhodně doporučuji mu jasně říct, že se omlouváte, ale že to bylo jen alkoholem. Aby si zbytečně, chudák, nedělal naděje.
doplněno 12.08.12 02:30: A příště pít s rozumem, abyste věděla, co děláte Netvrdím, že občas nejsem pod obraz, ale já pod vlivem alkoholu chlapům věřím ještě méně, než normálně, takže v klidu :D
S druhým bych do toho nešla vůbec, pokud tě balil jen pod vlivem alkoholu...a s prvním? Těžko říct, neznám ani jednoho. T je znáš, tak se rozhodni, pro kterého srdce (nebo něco jiného) více bije. S tím ti nikdo neporadí. Hlavně nechoď s oběma naráz... kamarádka tayk takhle zkoušela zblbnout dva kluky a dopadlo to tak, že si prvně dali do držky oni, pak šli na pivo a následně do držky dostala ona...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.