Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Detoxikační náplasti

Od: wamp® odpovědí: 5 změna:

Zdravím*slunce*Prosím Vás,jaké máte zkušenosti,je to opravdu tak dobrá věc?Vyplatí se je používat?Děkuji:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslíte ty, co se lepí na šlapky nohou? *ee* Otevřete si atlas lidského těla a zamyslete se, jak se pašklivosti např. z jater dostanou do chodidel a přes poměrně hrubou kůži do náplasti. A z ledvin a ze střev a ze žaludku a ze slinivky?! *smich* Co to už bylo za zázraky! Vodičky, mastičky, magnety. . . *vtip* Naše stařenka říkávala-Zbohatnout se dá jen na lidské blbosti.

sargo*
hodnocení

3x

No jo, o těch hrozně básnila má oblíbená kosmetička a celá její skvadra sestavující se z recepční, masérky, kadeřnice... všechny že je mají a zázraky se dějí... když jsem se za dva měsíce ptala, jestli je pořád ještě používají, dostalo se mi jen mlhavého "hmm, už ne, nechcete se podívat na nové krémy?" a to byla odpověď za všechny. *smich*

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Wamp, lepší je investovat do bylinek - za pár šupů. Jestli to bude mít efekt - asi záleží na konkrétním jedinci... ale už pro ten dobrý pocit ;)

hodnocení

2x

moc bych tomu neverila.Cemu verim je ,ze v cine,treba nohy naparuji pozvolna,na rostu,proste od studene ,vlazne a az po teplou ,ze se opravdu takto vsechny pory otevrou a probehne ocista.takze koupel nohou treba jen do hodne teple neni ono.Ted k tem naplastim,zajimalo by me co slibuji a na jakem principu a tedy probihat ocista?To ze se vlastne nohy zapari na chodidlech?

hodnocení

Babičko,děkuji Vám,už jsem si našla odkazy:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]