Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ve společnosti lidí se cítím divně

Od: kyticka33 odpovědí: 3 změna:
Ahoj, je mi skoro 15 let a mám takový problém. Když jsem třeba někde, kde je víc lidí, tak se chovám strašně nepřirozeně, a taky mi přijde, že se meumím bavit s klukama. Proč se tak chovám? začíná mi to vadit, díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj kytičko,nemusíš mít obavy,je to pouze dočasný projev jakoby tvého dospívání,v tomto věku v podstatě všichni jsou tací,stydí se,mají malé sebevědomí,bojí se,aby neplácli nějakou hloupost,a aby se jim posléze každý smál.Čím více budeš chodit mezi lidi,čím více se budeš prosazovat se svými dobrými názory,např.hovoř vždy o tom co sama nejlépe ovládáš,pokus se je získat na svou stranu,aby si všimli,že jsi chytrý či zábavný tvoreček,zkus začít třeba s vtipy...Ono se to podá,věř mi,je to jako začít dělat malé dětské krůčky,pomalu,ale jistě...Hodně štěstí do smělosti;)

ron*
hodnocení

0x

Zdravím.

Myslím, že nejsi jediný, kdo se v tvém věku takto chová a cítí. Prostě se stydíš. Snažíš se před větším množstvím lidí chovat se co nejlépe, ale ne vždy se to podaří. Daleko lepší je chovat se přirozeně. Tolik se nepozoruj, nesnaž se být perfektní. Záleží na tom, co se bude líbit tobě, ne ostatním. Nesnaž se jim zalíbit nebo se chovat podle předem určeného vzoru. Nezáleží na tom, jak vypadáš před ostatními, ale jak se sám cítíš. Časem na to přijdeš. I s klukama. Bav se s klukama,se kterými máš nějak společný zájem, třeba sport apod. A hned to bavení půjde samo. Hodně štěstí, půjde to, neboj.*palec*

budhha
hodnocení

0x

Je výborné,že si to uvědomuješ...Jen v tom nehledej žádný problém...Nedělej z toho problém...Není to problém...

Jen si to uvědomuj...

A až příště půjdeš do společnosti tak za určitý čas přijdeš nato sama,uvidíš...Čim to je...Chce to víc příležitosti...

Na otázku proč se tak chováš ti nikdo nedokaže odpověď...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]