Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životní pojištění - výběr pojištovny

Od: faktnevim* odpovědí: 5 změna:

Nezlobte se nevím jakou pojištovnu proto ta anketa

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

2x
Teď vedu spor s csob, kamarádka platila dva a čtvrt roku životní pojistku 1000 měsíčně, zrušila to a na odkupne nemá žádný nárok. 27tis v prdeli ... na tohle vás nikdo neupozorni, i kdyz musi klienta informovat, tak pozor na to. Budou tvrdit, ze jste si mela pořádně přečíst pojistné podmínky, jenže to je čtení na celý víkend, navíc v jazyce, kterému běžný člověk nerozumí. Zda se vam vyplatí životní pojištění nebo raději sporeni nechám na vás.
zepe*
hodnocení

Zdravi o tom vím :) proto nechci sporeni to rovnou muzu investovat sam bez provize pojistovny :)

A mate pravdu pojistne podminky nejsou jednoduché pochopit vzdy vnich je to nejlepsi pro pojištovnu:)

Nechal jsem si udelat nabídku od 6 pojištoven a vaham mezi Českou sporitelnou která je levnejsi o stovku nebo uniqa která má vice pojištených nemocí. pojistka na díte je cca stejna

stirecek*
Uniqa má dobře vyřešený systém, kde se dají průběžně měnit podmínky třeba dle zaměstnání které konkrétně vykonavate a měnit potřeby dle míry rizika. Osobně jsem ale pro si raděj sporit nez to cpát pojišťovně. Kdyz di člověk spocita, kolik da pojišťovně a kolik inkasuje třeba v případě zlomeniny, tak výsledek hovoří jasně.
cyril*

Pokud máte zájem o životní pojištění bez spořící složky, pak jediným poskytovatelem něčeho takového byla a doufám, že ještě je, Českomoravská stavební spořitelna s produktem "životní pojištění od Lišky". Jedná se v podstatě o vylepšenou verzi úrazového pojištění s prvky a podmínkami životního, ovšem právě bez nutnosti spoření.

uska*
hodnocení

0x

Já fakt vím - ŽÁDNOU pojišťovnu! Peníze se dají shodnotil lépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]