Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kam pozvat kamarádku?

Od: jiri007 odpovědí: 2 změna:

Zdravím, potřeboval bych od vás pomoct a poradit. Je to měsíc, co jsem se po 4 letech rozešel se svou holkou a čím dál více pociťuji, že bych si chtěl pomalu něco začínat s mojí spolužačkou ze střední. Myslím, že s ní mám docela dobrý vztah, ve škole jsme normálně v kontaktu, nyní hrajeme spolu v mobilu hru, pobavíme se, sem tam si něco napíšeme v té hře a i přes Facebook. Jen nemám na ní tel. číslo, nemám na to nějak odvahu, nejsem prostě takový typ, velký introvert a melancholik. Chtěl bych ji ještě přes prázdniny pozvat alespoň do kina a pak se třeba ještě někdy jít někam projít, ale mám strach, že to dopadne nějak špatně. Nechci, aby pak z toho bylo velké haló ve škole a mezi spolužačkami. Vím, že má jet někam koncem prázdnin s kámoškou k vodě, takže nechci nic propásnout. Dokázal by mi někdo poradit, co a jak mám kdy udělat? Jsem z toho totálně paf. Tak MOC prosím...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

noviny*
hodnocení

1x

Nikdy nepiš, že ji zveš jenom jako kamarád, protože s velkou pravděpodobností už zůstaneš jenom kamarádem na vždycky.

Co se pozvání týče. Nejlepší by bylo, kdyby si za ni zašel osobně, ale můžeš ji pozvat i přes Facebook. Prostě přijď a zeptej se, co plánuje na víkend. Když z toho co řekne vyplyne, že má čas, tak se ji zeptej jestli by nešla...

Místo těch teček samozdřejmě dosadíš místo. Kino bych nevolil. V kině si moc nepokecáte. Já nevím, co ji baví, ale vyber něco takového, u čeho budete mít dost času si povídat. Klidně ji pozvi jen tak někam do parku a řekni, že si chceš prostě popovídat.

Takhle se s ni scházej nějakou dobu a když uvidíš náklonnost, tak se ji prostě zeptej: "Co bys mi řekla na to, že tě mám rád?"

Když to výjde není, co řešit a když to nevýjde, tak se neboj, že by z toho měl být nějaký velký poprask ve škole. Každý to s nějakou holkou zkouší.

Myslíš, že dokážeš poznat náklonnost, která signalizuje něco víc než přátelství?

hodnocení

0x

Ahoj, pokud je to Vaše spolužačka ze třídy, je zajímavé, že na ni nemáte číslo...spolužáci většinou mezi sebou čísla nemají.

Ale to nevadí, můžete jí tedy napsat na Facebook a chytnout se toho výletu na vodě a pak se jí zeptat na další plány a jestli by nechtěla někam zajít - kam, to už záleží na Tobě, myslím, že pokud jsi jí sympatický a zdůrazníš, že ji zveš jen jako kamarád(zatím), nebude to problém...

doplněno 11.08.12 11:21:

doplnění ° spolužáci mezi sebou většinou čísla mají, překlep.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]