Nejste přihlášen/a.
Je mi 17 let. Nedávno jsem se zamiloval do nádherné holky ale nejsem si jistý jestli i ona do mě ... Přestože se mnou ve většině názorů souhlasí , poslouchá stejnou hudbu , směje se když se směju já , docela často se mi kouká do očí a to i když je třeba někdo mezi námi vykloní se a podívá se mi do očí a usmívá se , když něco navrhnu tak mě podpoří zdá se mi že nezdílí stejné pocity. Když jdeme ve větší skupině tak se vždy snažím nenápadně jít vedle ní.A myslím že si toho už i všimla. Ale když se někde zastavíme tak se zase zařadí k někomu jinému. Nebo když jí navrhnu že bychom se mohli nekde sejít tak váhá - možná je to tím že bydlíme hodně daleko od sebe ( v jiných městech) ale já bych kvůli ní jel i kolem světa. A když si někam jdeme s kamarádama sednout zdá se mi že si vždycky sedne docela daleko ode mne (tím myslím třeba vedle mne ale tak půl až metr ode mně jako by si držela odstup) . Těžko se popisuje jak mi to připadá ale chvíli se mi zdá že zdílý stejné pocity a pak zase že ne . A už se v tom moc nevyznám .
Souhlasné názory ani stejné či obdobné názory neznamenají lásku ani zamilování. Znamenají jenom to, že se v těchto ohledech shodnete, stejně jako se v týchž nebo v jiných ohledech shodnete i s jinými lidmi.
Proč se jí prostě nezeptáte?
doplněno 11.08.12 21:34:Z dívčina váhání na návrh setkání a udržování odstupu soudím spíše na to, že si dívka chce ten odstup zachovat, a že na dalším sblížení zájem nemá.
doplněno 13.08.12 17:52: PetroRychnovska (12. VIII. 2012 ve 12.13), četla jste dotaz? O čem podle Vás svědčí: Ale když se někde zastavíme tak se zase zařadí k někomu jinému. Nebo když jí navrhnu že bychom se mohli nekde sejít tak váhá Když si někam jdeme s kamarádama sednout zdá se mi že si vždycky sedne docela daleko ode mne (tím myslím třeba vedle mne ale tak půl až metr ode mně jako by si držela odstup... to Ivzez : Jak tak koukám, tak na všech diskuzích kam přispíváte svým plodným osobitým názorem, jen berete lidem naděje a nebo subjektivně kritizujete. Chápu že má někdo v životě osobní mindrák a tak si to poté musí hojit na internetové diskuzi ale možná by bylo lepší kdyby člověk jako vy nepsal své slaboduché názory radši nikam
K autorovi příspěvku jen tolik: Dejte tomu čas, věnujte té slečně nadále pozornost, ale nevnucovat se a nijak netlačit! Ona sama si utvoří obrázek jak jste k ní pozorný, jak si jí všímáte atak. Zkuste jí třeba každý týden(či den,to je na Vás) napsat nějaký milý dopis ...
.. uvidíte, držím palce a třeba za 3roky tady budete řešit koho pozvat na svatbu Hodně štěstí přeji.
Zdravím. To, že si děvče drží od Vás určitý odstup a nenadbíhá Vám určitě ještě neznamená, že k Vám necítí též sympatie. Dle toho, co píšete, se mi zdá, že vzájemné zalíbení mezi vámi funguje. Možná nechce jen nic uspěchat z obav, aby se něco mezi vámi nepokazilo, kdybyste spolu navázali bližší vztah. Dejte tomu čas, až mezi vámi přeskočí ta správná jiskra, poznáte to a budete vědět, co k Vám cítí. To bude naopak Vaši blízkost vyhledávat, bude se na Vás usmívat i bez příčiny, možná se i začervená...Nebude si sedat co nejdál od Vás, ale naopak, bude se k Vám tulit...Vydržte jí ještě chvíli dobývat a čas ukáže, co na to její city...Jen můj názor, Vám přeji, aby vztah vyšel tak jak si přejete.
Úvodem, nezkoušel bych, co radí figurek. Jo, sice to funguje, ale jsou i elegantnější a "bezpečnější" způsoby.
Víš docela by pomohlo, kdyby jsi nám toho prozradil více. Jak dlouho se znáte? Odkud se znáte? Jak často a při jakých příležitostech se potkáváte? Jaká je? Introvertní nebo extrovertní? Chytrá nebo moc ne? A společné téma, které vám podle tebe nejvíc sedí?
Doufám, že jsem těch otázek nepoložil příliš hodně. Když odpovíš, budu rád.
Řekla bych, že k sobě určitě oba cítíte náklonnost. Super Klidně ji někam pozvi!
Jestli tě miluje, nevím. Osobně na takovéhle lásky nevěřím, ty očividně jo, když říkáš, že miluješ ji Já nikdy nemilovala nikoho dřív, než jsem s ním začala chodit. Vždycky jsem s někým dost dlouho chodila a pak až, ne vždy, samozřejmě, se dostavil pocit zamilovanosti a lásky. Ze začátku jsem ho prostě měla víc ráda než ostatní chlapy, a proto jsem s ním začala chodit
Ale možná je to moje specialita :D
Rozhodně se neboj, myslím, že máte dobře našlápnuto
Věřím, že je to krásný pocit.
Jen není jisté, že ona to má stejně a přesto to nemusí vůbec znamenat, že je cokoli ztraceno. Jak říkám, někam ji pozvi, chovej se k ní hezky, ať si je jistá, že ji máš rád... a pomalu se sbližujte
Díky za odpovědi docela jste mi všichni pomohli a důvod proč na takovou lásku věřím je ten že když jí vidím nevnímám vůbec nic jiného . Jak se jí podívám do očí cítím se jako v ráji ,šťastný jako ještě nikdy, je jedno kde jsme, co děláme nebo o čem si povídáme, nemám žádné starosti a na všechno co mě trápí zapomenu. Ten pocit je slovy nepopsatelný tohle je jenom náznak toho co cítím když jí vidím. Naprosto nikdy jsem takový pocit necítil .
Jasně, jsi v té nejkrásnější fázi zamilovanosti. Jdi do toho, protože ty už víš, že to je ono, ona to třeba ještě docela neví.
Jsou to krásné pocity a užívej si jich co nejdéle. Samozřejmě, že to třeba nebude ta pravá, že na tebe čeká nějaká docela jiná, ale jsi v tom nejlepším. I když to spolu potáhnete dál, musíš být připravený na to, že nebude jen pohoda a sluníčko a že přijdou mráčky a bouřka a hromy a blesky.
Vůbec se neboj, že se ztrapníš, svět patří odvážným...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.