Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace děložního čípku-poprvé

Od: samuella666 odpovědí: 4 změna:

dobrý večer, ráda bych se zeptala zda některá z vás byla na tehle operaci.jdu poprvé a mám veliký strach.měla jsem špatnou citologii dvakrát a nemám děti ještě.je mi 30let.děkuji za odpovedi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím.Nebojte se,není to žádná hrůza,sice trošku nepříjemné-po zákroku jsou bolesti v podbříšku,a následovné slabé jakoby špinění.Řekla jsem si o lék na bolesti a křeče povolily.Jinak jsem ležela na oddělení týden,ale,v dnešní době můžete jít hned,tzn.cca za dvě hodinky,viz odb.článek: reprofit.cz/... reprofit.cz/... reprofit.cz/...

georgina*
hodnocení

1x

Byla jsem na téhle operaci asi před půl rokem, taky jsem měla strach, ale opravdu to nic není. Samotná operace trvala asi 5 minut. Měla jsem celkovou narkozu a po dvou hodinách mě pustili domů. Za sebe mohu říct, že mě nic nebolelo, jen to špinění, ale to se dá přežít. Největší strach jsem měla z té narkozy, páč jsem jí měla vůbec poprvé, ale nikdy jsem se necítila lépe, jako když jsem se probudila. Nemějte obavy, opravdu to není nic. Řekla bych, že nejhorší ze všeho je asi to, že vám píchnou před operací jehlu do ruky na kapačku, ale to je bolest, jako když vám píchnou normální injekci a to uznáte sama, že se dá přežít. Dnes jsem opravdu ráda, že jsem tu operaci podstoupila, protože jsem taky měla špatnou citologii a mívala jsem dost časté bolesti břicha a také výtoky. Po operaci to vše zmizelo a nikdy by mě nenapadlo, že ty problémy mohl způsobovat právě ten děložní čípek. Tak držím palce a opravdu se toho nebojte *slunce*

samuella666

Děkuji vám moc. právě , já jsem nikdy ještě na operaci nebyla.Tak strach z celkový narkozy je.Doktor mi říkal, že tam budu zhruba 5dní.To nevadí, vezmu jsi plno časopisů a knížek, ráda čtu.A ještě mi řekl, že jsi mám koupit mycí gel Chilly intima.že nemám používat žádný parfemovany sprcháče.Děkuji vám jste zlatíčka.když mi doktor řekl že pujdu na operaci, tak jsem brečela celou noc skoro.

Není zač,rádo se stalo,apropos,narkóz jsem v životě již měla 12,i to se dá přežít*hej*Vždycky jsem si říkala,když se neprobudím,tak o tom alespoň nebudu vědět:DČerný humor,také k životu patří.Držím palečky,i u nohou!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]