Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem moc náruživá?

Od: becky* odpovědí: 22 změna:

Mám problém, který mě moc trápí :(...mám kamaráda se kterým jsme se dohodli na kamarádství s výhodami - bohužel nemám na mě skoro vůbec čas!...prý musí pořád pracovat, nevím jestli se tomu dá věřit...NICMÉNĚ...1 schůzka za 3týdny a ještě k tomu v autě na hoďku ...-mi VÁŽNĚ NESTAČÍ :( :( ...jsem úplně zoufalá, hrozně moc po něm a po tom toužím...-chtěla bych se s ním ŠÍLENĚ vídat víckrát ...píšu mu krásné zprávy, co všechno mu splním - ve všem mu vyhovím...udělám mu jen co bude chtít a kolikrát bude chtít...-nic nezabírá :( :( ...jsem moc náruživá milenka snad? A to by mi stačily 2schůzky za týden - a byla bych vážně spokojená. ...PŘITOM TEN CHLAP PŘEDE MNOU UTÍKÁ...určitě to není tím, že bych se mu nelíbila - přitahuji ho, to samozřejmě na něm okamžitě poznám :)...nic na něj nezabírá, ani to, že říkám - - co ostatní chlapi by za to dali ...ach jo, (mě je 19, jemu 30let)

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Milá,zlatá,to jste opravdu dosud ještě nepochopila,že mu děláte jenom matraci?!*bzum*Vykašlete se na něj,a najděte si opravdového přítele,který vás bude milovat jako člověka,jako ženu,nikoliv jako k...

becky*
hodnocení

ach...to se Vám řekne :( když je člověk TAK OKOUZLENÝ ...udělá cokoliv! :( :( ...jen aby toho druhého potěšil

cocinkamichalka*

Souhlas s wamp. Vy jste do něj zamilovaná (i když tomu říkáte "kamarádství s výhodami"), on si z Vás dělá matraci! Pryč od něj, protože jinak budete moc, moc nešťastná. Najděte si někoho, kdo o Vás bude stát nejenom na sex, ale i na to ostatní.

Zamyslela jste se vůbec, že on může mít takových "kamarádek" více?

olaf71*
hodnocení

3x

do náruživosti je to hoooooooodně daleko. ve 30 letech jsem byl v největším laufu a 19 leté jsem si dával k snídani :)

Olaféééé,tytyty*smich**zed*

olaf71*

ale jen ty svůdné devatenáctky :)

hodnocení

2x

Zdravím Becky. Ani ne tak náruživá, jako naivní. Promiňte, ale víte, kolik takových kamarádství s výhodami, může mít Váš kamarád uzavřeno? A než je všechny objede, zase přijde řada na Vás. To Vám vážně nevadí, že mu stačíte jednou za tři týdny na hodinu v autě? Že to nestačí Vám, není nic nenormálního, ale on Vám víc dát nechce. Tak co v tomto poradit? Buď zůstaňte dál v jeho pořadníku, nebo si najděte takového, který se Vám bude věnovat častěji a sáhne po Vás všemi deseti. Jen můj názor, Vám přeji toho náruživějšího milence.

becky*
hodnocení

Jinak díky všem za odpovědi...ZŘEJMĚ to prozatím nechám tak jak to je ...-za 6týdnů mi začíná VŠ a odjedu daleko, takže se už stejně nebudeme vídat - ať již z důvodu času tak také proto, že se budu věnovat škole

hahanaj*
hodnocení

0x

asi právě to jak se mu nabízíš ,ho nepřitahuje... zřejmě není jako ti ...co by za to ostatní dali

někomu se podbízet a ve všem mu vyhovět to není moc dobře - však na to přijdeš musíš také mít nějaké své JÁ

askmenow*
hodnocení

0x

Možná máte prostě každý o přátelství s výhodami jiné představy.

Možná jemu to jednou za tři týdny stačí.

Možná, a to mi zní pravděpodobně, ho tím, co všechno a jak často píšete, prostě děsíte. Možná se bojí, jetsli nečekáte víc, když ho tak uháníte.

Nejjednodušší bude zeptat se na rovinu přímo jeho. Říct mu vlastně to, co jste napsala sem. A zeptat se ho, jak si to představuje - jak často se vídat, jak být v kontaktu mimo tu dobu, atd.

doplněno 10.08.12 18:14:

Jinak doufám, že si od toho neslibujete nic víc, než sex. Protože i z toho mála, co jste napsala, je jasné, že z toho nikdy nic víc nebude. Pokud vám taky jde jen o sex, je to v pořádku... pokud byste si přála s tímto mužem víc, rychle z toho vycouvejte úplně, jen se budete ničit. A samozřejmě nejlepší by bylo si asi najít normální vztah s někým, kdo by o vás stál stejně, jako vy o něc... ale chápu, že někdy člověk nemá na vztahy náladu, nebo není žádný vhodný adept ;)

namyslenecek*
hodnocení

0x

tak takovou kamaradku chci taky :-D jinak nejsi na nej moc mlada?a treba ma pritelkyni a ty jsi pro nej jenom rozptyleni

becky*
hodnocení

A odkud jsi? :D :D ..ne dělám si srandu, ale pobavilo ...když už nic víc

hodnocení

0x

Ale člověk se mnohem lépe soustředí když je sexuálně ukojen...

iz*
hodnocení

0x

Dohodli jste se na "kamarádství s výhodami", o kousek dále už používáte termín "milenka".

Očividně byste ráda něco jiného, než Vám kamarád hodlá poskytnout. Buď se s tím smiřte nebo si najděte jiného "kamaráda s výhodami".

joudic*
hodnocení

0x

evidentne mu to staci (nebo ma jinou, a musi se ji venovat, ale porad si rad soupne bokem)... vidim "musi pracovat" na trapnou vymluvu.. mi znami se takto rozesli i s malym capartem, on proste nechtel, tak co s nim...kdyz chtela a potrebovala...

Mam pres 30 a cely sexualni zivot mam rad to delat pri kazde prilezitosti kazdy den... rano, vecer, pres den tam nebo tam a nebo aspon vecer, nektere pritelkyne to kvitovaly s povdekem, nicmene vetsina me driv nebo pozdeji nadavala do erotomanu a prasat... Cili presne jak to rikate :) Co by za to jini chlapi dali. Najdete si nekoho normalniho v podobnem veku jako vas kamarad a budete ho jeste odhanet ;)

Mozna je to lenive a hovado, a radeji si to odbyde doma u pecka za 5 minut a zajde si na pivo, nez aby se to muselo par hodin starat o slecnu...

axlik*
hodnocení

0x

Ahoj, zřejmě mu to už nefunguje*ua* ale kdyby jsi měla zájem, tak mi napiš do zpráv a klidně se nějak dohodnem*cert* zvládnu to i 7x týdně a když mi uděláš vše co budu chtít (čili i snídani a tak...) tak si myslím, že nám to bude klapat! *frajer*

namyslenecek*

hej jdi do fronty :-D ja jevil zajem jeste driv :-D

olaf71*

pokud to bude opravdu v náruživosti, tak si můžete ve frontě stoupnout vedle sebe*andel*

hodnocení

0x

Všichni už všecko řekli a správně. Jen mě mate, že hledáte chybu u sebe. Ptáte se, jestli jste příliš náruživá. Každý jsme nějaký a každého z nás někdo miloval nebo miluje právě proto, že jsme takoví. Takže, žádné pochybnosti o sobě! Žádný pocit viny. Najděte si někoho, kdo bude šťastný, že to má, třeba 3x denně. ;)

doplněno 11.08.12 10:32:

ivzez, možná, že máte pravdu. Ale když čtu znovu celou otázku, příjde mi, že se tazatelka více ospravedlňuje a zdůvodňuje své chování a svůj postoj více, než uvědomování si, že mladý "nemůže" a nechce. Že má pocit skoro viny. ;) Že se stydí za to, jaká je. A to není dobře. Každý jsme nějaký.

iz*

@babkazov , podle mne tazatelka hledá chybu u správné osoby, jenom v nesprávné oblasti.

Je potřeba si uvědomit rozdílný přístupu a zvážit, jestli jí to vyhovuje, nebo ne. Pokud ne, jít o dům dál.

lol21*
hodnocení

0x

Jestli chceš já ti to budu dělat kolikrát budeš chtít...když si tě neumí vážit musí jej zastoupit někdo jiný který si tě vážit bude...třeba já bych si tě vážil pokud jsi tak náruživá jak píšeš*smich**frajer*

eulalie*
hodnocení

0x

Jezuskote, co to je to kamarádství s výhodami? Jste úplně normální milenka, kterou ten muž jen využívá, kdy se MU zamane. Na vás nehledí. Tak proč se mu tak vnucujete? Jak si myslíte, že dopadnete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma náruživý

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]