Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cévní lékař

Od: ruze® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,může prosím někdo poradit dobrého cévního a žilního lékaře v Havířově? Kamarádka má doporučení od svého obvodního,ale ten ji neporadil,že prý je nezná.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ve Vítkovické nemocnici v Ostravě jsou opravdu skvělí. Mají nejlepší vybavení a pověst úplně špičkovou. Dokonce mi říkala dcera, ať řeknu známým, že kdyby náhodou byl problém jakože infarkt, žádat o zavezení do Vítkovic, protože vybavení a tým je špičkový.*jasne* Na oddělení na lůžku jsem se setkala s ženami z celého sm kraje. Ucpávají se mi tepny, mám 4 stenty a chodím tam jak do houslí. Vyšetření, to je jako Star trek. Jen pan doktor je člověk.*jasne*

hodnocení

Díky za tip,hned to kamarádce řeknu.

Růže, nakoukněte do vnitřní pošty. Posílám vám na ně telefon, ať se paní může objednat. ;)

27.01.13 12:07
hodnocení

Díky!

janaklimecka
hodnocení

0x

Dobrý den potřebovala bych poradit dobrého cévního lékaře děkuji s pozdravem Klimecká

Paní Klimecká, odkud jste? *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]