Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavba výletní lodí

Od: pedro25 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, absolvoval jste někdo co sem chodíte plavbu výletní lodi v zahraničí? Myslím ty obří výletní lodě, třeba na sedm dní, co nabízejí různé cestovky. Někde ceny nevypadají ani moc drahé, ale je tam jistě dost skrytých poplatků. Jel jste někdo třeba dva dospělí a dvě děti? Na kolik vás to vyšlo? Děkuji za případné odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co se týká "skrytých"poplatků,tak budete platit např.za výlety,cena je odvislá podle toho,jak daleko se jede,zda je v ceně i vstup do nějaké pamětihodnosti,případně oběd.

Dále budete (ne u všech cestovek,ale u velké většiny) platit za nápoje k jídlu. Zdarma budete mít totiž jen kávu,čaj,případně nealko.Za pivo,víno už budete platit.

Kulturní představení jsou zdarma,platit ale můžete za kadeřníka,masáže apod.

Nemluvě o kasínu*smich*,tak to může přijít pěkně draho.

Dále je třeba počítat se spropitným,které se dává (a vyžaduje) automaticky,jeho výše je cca 5-8 dolarů na osobu a den.

Máte-li zájem o zasílání nabídek cest,uvádím kontakt: www.e-hoi.de

Případně satelitní kanál PRO 7,teletext strana 815,tam jsou nabídky storno kabin,odjezd bývá v nejbližších dnech.

Příjemnou plavbu!

doplněno 09.08.12 22:54:

Ta cena výletů se pohybuje cca mezi 30 - 70 dolary na osobu,slevy pro děti neznám.

polinek*
hodnocení

0x

,,já jsem se plavila 2 dny lodí na Korfu,,,z Benátek. Bylo to úžasné.Krásná loď,s bazénem ,obchody a pod. Hned bych jela zas. Neváhejte a¨jedte.Je to super mít nohy na zábradlí a koukat na moře. Ani mi nepřipadlo,že bych měla mít strach. Na příští rok jel se mnou muž ...přemluvila jsem ho a také se mu to líbilo,i když se bál,že mu bude zle. Ale zvládl to hravě.Je to nádhera ,,,doporučuji...

watutka*
hodnocení

0x

Absolvoval jsem týdenní plavbu Miami-Bahamas- Coco Cay- Key West- Miami Beach na obrovské lodi, o které píšete. Nalodění trochu zdlouhavé, kontroly opravdu důkladné. Dostanete palubní kartu, s níž budete platit útratu za vše placené, včetně kasina. Jídlo je klasicky plná penze, mezitím je vždy možnost se dorazit formou studeného bufetu. Běžné nealk. nápoje zdarma, ostatní si platíte.Výlety na zastávkách jsou též placené, pokud je nemáte již přes cestovku zaplacené předem /my měli).

Důležitým faktorem je povinné spropitné. Většinou se počítá 10 USD na osobu a den, když byste se nějak šprajcovali, je docela tvrdě vyžadováno. Podle mého názoru zlozvyk, s kterým ale moc nenaděláte. Personál (obvykle s Dálného východu) prý má minimální mzdu a tímto spropitným to dohání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]