Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavba lodí v 17 ti

Od: dare odpovědí: 4 změna:
Chtěl by jsem se zeptat zda li můžu jet na týdenní okružní plavbu na lodi do Velké Británíe i když je mi jen 17 let. Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Na běžné zájezdy osoby pod osmnáct obyvkle nemohou bez doprovodu dospělé osoby... Jel by někdo s vámi? Jinak zkuste kontaktovat CK, pokud je to přes ni... ti vám odpovědí nejlépe.

doplněno 08.08.12 22:22:

Jsou i zájezdy speciálně pro mladé, kde je zajištěn jakýsi dozor... z dotazu není patrné, kam a s kým chcete jet.

dare
hodnocení

Bohužel, potřeboval bych jet sám.

hop®

No, sám asi ofiko ne. Jedině sehnat někoho, staršího známého, který pomůže, zařídí, dohodne.

Myslíš, že může človíček, kterému ještě není 15 řídit vlak v metru, s lidmi na "palubě"? Ofiko ne, ale když má dobrého kamaráda, tak to lze. Myslím, že s tou lodí to bude fungovat podobně...

dare
hodnocení

A nestačilo by třeba že by jsem měl plnou moc od rodičů nebo tak něco a tam tím by vzali celou zodpovědnost na sebe?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]