Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat výpis z RT?

Od: martinaa* odpovědí: 9 změna:

Pěkný večer, milí rádcové, myslím, že otázka je jasná:)

Google mi našel jakýsi Czech Point, ale ani netuším, co to je... poradí někdo? A jak dlouho trvá, než mi výpis dorazí?

Děkuji za odpovědi:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karjala*
hodnocení

2x

Czech point bývá na poště nebo v každé obci, je to takové informační místo.

martinaa*
hodnocení

Děkuji, a tam se také dá zažádat? Platí se něco?

karjala*

Platílo se 100 Kč, ale možná zdražili, když museli zaměstnat další lidi :)

dzordz*
hodnocení

2x

Může bejt na radnici, ale může bejt taky někde jinde. Výpis je za stovku a je na počkání.

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Službu Czech Point dnes provozuje prakticky každá počta nebo na vesnicích Obecní úřad. Na počkání Vám vytisknou RT, výpis z Katastrálního úřadu (LV) apod. Cena kolem 100 Kč. Insituce, která tuto službu poskytuje má už na vstupních dveřích označení Czech Point.

coop*
hodnocení

0x

Vypadá to sice nepravděpodobně, ale ten tajuplný Czech POINT má dokonce své webovky. Osmiletý syn je vyhledal za 56 sekund. Stačí napsat do kteréhokoliv vyhledávače "czech point" a hned vyjede odkaz. A tam už je úplně všechno o všech Czech POINTech v ČR a dokonce i v zahraničí. Hodně štěstí při samostatném hledání.

martinaa*

Na stránky jsem se samozřejmě dívala a byla z nich docela zmatená, proto se ptám tady, protože v těchto věcech se moc neorientuji.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Marti, větši pošta to jistí - kdyby měli vyvolávák, zmáčkni "Czech point". Z vlastní zkušenosti vím, že na poště to bude rychlejší, než na úřadě.

martinaa*
hodnocení

0x

Děkuji moc, nakonec jsem se proklikala k Městskému úřadu, kde mi výpis udělali za stovku a za pár minut:)

Ještě jednou díky všem;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]