Nejste přihlášen/a.
Ahoj , kamarádka má problém, je kadeřnice jako osvč anedaří se jí zehnat klienti, chce si před mateřskou něco přivydělat, a neví jestli si něco k tomu přybrat a nebo jak splašit a na co nalákat klienty? poraďte prosím ...
Nadstandardními službami - ideálně jít s nabídkou za ženami na pracoviště, večer nebo o víkendech k nim domů (k sobě domů by myslím moc zákazníků nezískala).
_ PS: Platí si kamarádka nemocenské pojištění (bez něj by měla nárok jenom na rodičovský příspěvek od porodu do 4 let věku dítěte)?
doplněno 08.08.12 18:53:Zaměstnavatelé kolikrát nabízejí nesmyslné benefity.
Nabídka kadeřnických služeb na pracovišti - firmám, kde pracuje více žen by mohla být zajímavá i pro pro zaměstnavatele (pochopitelně mimo pracovní dobu).
[Vidím u kolegyní i známých, jak zřídka (a proč) ke kadeřnici chodí.]
Dobrý den. Když umí kadeřnice dobře stříhat, umí udělat pěkně hlavu za přijatelnou cenu, tak má plno zákazníků. Co znám kadeřnice, tak všude se musíte objednávat, nebo, když je potřeba rychle udělat hlavu, tak čekáte.
doplněno 08.08.12 16:19:Co já znám akce, které dělají kadeřnice, jen tak do kapsy. Stříhání na sucho. Stříhání mužů i dětí, za velmi slušné ceny. Také nikdo nechce žádný doklad o placení. Doma mají vše uděláno, aby zde pro známé, třeba po večerech, se mohla udělat hlava. Akce pro ženy v čase, kdy jsou doma. Nabídnout ženám, udělání hlavy v práci.
doplněno 08.08.12 16:21: První se musí udělat dobrá cena, až zákaznice zjistí, že kadeřnice umí, je dobrá, pak ceny mohou jít nahoru.
Nalákat jědině na kvalitní služby a levné ceny. Chodím do kadeřnictví, kde výborně stříhají a jsou na Prahu neuvěřitelně levní. Nedávno jsem se nechávala s mytím a foukáním ostříhat za 215Kč, šlo o radikální změnu účesu. Když jsem při placení říkala, že jsou hodně levní, kadeřnice povída, že ano a proto mají také pořád práci. A je to fakt, koukala jsem, že spousta zákaznic se nechá ostříhat a rovnou se objednávají na další termín za 6týdnů. Pro srovnání učnice chtěly za zkrácení konečků 200Kč, trvalo jim to neuvěřitelně dlouho a opravovat to musela mistrová.
Pokud má vlastní kadeřnictví (nebo alespoň křeslo v salonu), šla bych do nějaké akce na slevovém portálu.
A nebo to chce reklamu (plakáty, letáčky v okolí), kde také nabídne určitou slevu (např. při objednání do určité doby nebo za předložení letáčku atd...aby o tom měla přehled a nehlásili se jí lidi s žádostí o slevu donekonečna). Pokud budou zákazníci spokojení, budou k ní potom chodit i bez slevy...
Mne by kadeřnice nalákala na pěkný web, kde by byly nafoceny její střihy a co dokáže a taky tím, že by docházela domů v hodinách, kdy se to hodí mně.
Naše kadeřnice inzeruje v místním periodiku, co tu každému hází do schránek a pochvalovala si, že to má dobrý efekt. Takže určitě své služby též inzerovat. Pokud budou klienti spokojeni, budou se jí vracet a za krátko si klientelu vybuduje, musí ale něco umět.
doplněno 02.11.12 13:43:
Druhý měsíc bez odezvy... Asi je už v balíku. Tazatelka se ani neobtěžovala uvést, o jak velikou obec se jedná, zda to vůůůbec má smysl tam kadeřničit. Kamarádka zapomněla na přídavné služby, pohlídání dětí, kadeřničit u klientky, prodej kosmetiky a pod., zajíždět na dědiny. Zajít do tiskárny a nechat si natisknout letáčky a rozhodit do schránek. Založit web a dámy nafotit..., prostě přemýýšlet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.