Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět kotníku

Od: teraaa* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,
měla jsem období, že jsem si již několikrát za sebou zvrkla jeden a ten samý kotník. Měla jsem ho nateklý, vždycky zplaskne, ale za pár dní z ničeho nic opět vyleze. Zřejmě tam mám zánět, protože při lehké ráně na té noze v blízkosti kotníku začíná hnisání lehké rány. Na té noze se špatně hojím od té doby a zjistila jsem, že i na prstě, kde mám obyč.zaděru(která klasicky za dva dny odejde), začalo stejné hnisání jako na té noze. Než se mi staly ty úrazy s kotníkem, hojila jsem se velice dobře a rychle. Co v tomto případě dělat a když léčbu zanedbám, jaké to má následky? Předem děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle mne toto není "normální stav", být vámi, utíkám k doktorovi, záněty jsou bestie, rády se vrací a bez antibiotik si myslím, že to nepůjde.

Nechci malovat, čerta na zeď, ale může se i stát, že můžete přijít například i o nohu, prsty...

Takže být vámi, jdu bez odkladu k mudr.

At dobře pořídíte.

Z.H.

hodnocení

0x

Zajit k doktorovi urcite neuskodi.

teraaa*
hodnocení

Muze se zanet presunout treba do kosti a pod?

Jestli do kosti to nevim, ale je schopna cestovat po celem tele!

hodnocení

0x

Dobrý den. Divím se Vám, že ptáte na následky zde. Jděte s tím k lékaři. Neléčené výrony, zánět a možná infekce se může rozšířit a můžete z toho mít pěknout polízanici. Léčbu již zanedbáváte, jestli to nevíte. Takže jít k doktorovi je na čase...Je to jen můj názor.

doplněno 06.08.12 21:47:

Neléčený zánět i infekce se může rozšířit, člověk může dostat i otravu krve..Nezkoumejte co bude, když to necháte nadále být. Je to hodně bolestivé a doktora byste odkládat neměla v žádném případě.

teraaa*
hodnocení

Jakou polizanici? :(

iz*

Chcete přijít o část nohy? Nebo mít kotník po zbytek života ztuhlý a tedy méně pohyblivý?

teraaa*
hodnocení

Co tedy podstoupím? Pošlou mě na krev nebo rentgen? Víte, já nerada chodím k doktorovi, ale asi zajdu.

Nemám tušení co všechno podstoupíte, ale jdete k doktorovi odborníkovi abyste se poradila a aby on řekl svůj názor a způsob léčby.

Na vás je potom rozhodnutí, jestli to necháte přeléčit a nebo ne.

A co je to za blbou výmluvu, že nerada chodím k doktorovi. Jestli s ním máte špatnou zkušenost, tak si musíte najít jiného doktora a doufat že bude lepší.

Když mne začnou bolet zuby, tak jdu k doktorovi a je mi jedno jestli se zubaře bojím nebo nebojím. Prostě doktora potřebuju tak tam zajdu. Když šlápnu na hřebík a propíchnu so chodidlo (nebo si propíchnu dlaň) tak tam zajdu taky, protože nechcu být díky svému strachu z doktorů mrzák.

Jsou určité zdravotní problémy, které se dají do určitého věku ignorovat a přecházet. Ale bohužel od určitého věku můžou přijít vážnější problémy a jejich léčba bude komplikovanější.

hodnocení

0x

Rentgen vás určitě nemine a u zánětu v těle většinou bývá zvýšená teplota,tak v tom řípadě i odběr krve.Záleží na jak pečlivého lékaře ,,kápnete,,.Ale opravdu běžte co nejdříve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]