Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla jsem období, že jsem si již několikrát za sebou zvrkla jeden a ten samý kotník. Měla jsem ho nateklý, vždycky zplaskne, ale za pár dní z ničeho nic opět vyleze. Zřejmě tam mám zánět, protože při lehké ráně na té noze v blízkosti kotníku začíná hnisání lehké rány. Na té noze se špatně hojím od té doby a zjistila jsem, že i na prstě, kde mám obyč.zaděru(která klasicky za dva dny odejde), začalo stejné hnisání jako na té noze. Než se mi staly ty úrazy s kotníkem, hojila jsem se velice dobře a rychle. Co v tomto případě dělat a když léčbu zanedbám, jaké to má následky? Předem děkuji za odpověď.
Podle mne toto není "normální stav", být vámi, utíkám k doktorovi, záněty jsou bestie, rády se vrací a bez antibiotik si myslím, že to nepůjde.
Nechci malovat, čerta na zeď, ale může se i stát, že můžete přijít například i o nohu, prsty...
Takže být vámi, jdu bez odkladu k mudr.
At dobře pořídíte.
Z.H.
Dobrý den. Divím se Vám, že ptáte na následky zde. Jděte s tím k lékaři. Neléčené výrony, zánět a možná infekce se může rozšířit a můžete z toho mít pěknout polízanici. Léčbu již zanedbáváte, jestli to nevíte. Takže jít k doktorovi je na čase...Je to jen můj názor.
doplněno 06.08.12 21:47:Neléčený zánět i infekce se může rozšířit, člověk může dostat i otravu krve..Nezkoumejte co bude, když to necháte nadále být. Je to hodně bolestivé a doktora byste odkládat neměla v žádném případě.
Co tedy podstoupím? Pošlou mě na krev nebo rentgen? Víte, já nerada chodím k doktorovi, ale asi zajdu.
Nemám tušení co všechno podstoupíte, ale jdete k doktorovi odborníkovi abyste se poradila a aby on řekl svůj názor a způsob léčby.
Na vás je potom rozhodnutí, jestli to necháte přeléčit a nebo ne.
A co je to za blbou výmluvu, že nerada chodím k doktorovi. Jestli s ním máte špatnou zkušenost, tak si musíte najít jiného doktora a doufat že bude lepší.
Když mne začnou bolet zuby, tak jdu k doktorovi a je mi jedno jestli se zubaře bojím nebo nebojím. Prostě doktora potřebuju tak tam zajdu. Když šlápnu na hřebík a propíchnu so chodidlo (nebo si propíchnu dlaň) tak tam zajdu taky, protože nechcu být díky svému strachu z doktorů mrzák.
Jsou určité zdravotní problémy, které se dají do určitého věku ignorovat a přecházet. Ale bohužel od určitého věku můžou přijít vážnější problémy a jejich léčba bude komplikovanější.
Rentgen vás určitě nemine a u zánětu v těle většinou bývá zvýšená teplota,tak v tom řípadě i odběr krve.Záleží na jak pečlivého lékaře ,,kápnete,,.Ale opravdu běžte co nejdříve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.