Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online právní a advokátní poradna

Od: mnbl* odpovědí: 11 změna:

dobrý den,prosím máte někdo dobrou zkušenost s nějakou online právnickou nebo advokátní poradnou?Potřeboval bych poradit ohledně smlouvy na pozemek

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Ptát se můžete i zde, Na Poradte.cz radí i právníci. Dobře radí např. @kapkanadeje

mnbl*
hodnocení

moc děkuji,myslíte,že by bylo vhodné oslovit kapkunadeje např.vnitřní poštou?

pt®

"mnbl", za zeptání nic nedáte. - pt

iz*

Ano, jste-li registrován/a, můžete jí poslat vnitřní zprávu.

hodnocení

3x

Dobrý den přeji. Odpověděla jsem Vám vnitřní poštou. Uvedu i pro ostatní zde.

Vzhledem k tomu, že jste majitel toho pozemku Vy, doporučuji si toto ohlídat a chtějte do smlouvy zapracovat, že nenesete v žádném případě odpovědnost za jakoukoliv případnou zrátu materiálu a jakoukoliv škodu. Kdyby se něco ztratilo, či na Vašem pozemku došlo náhodou k úrazu (třeba nevhodným složením materiálu apod.) A samozřejmě to navrácení pozemku do původního stavu. I když tam máte nájemce, pořád jste majitelem Vy a rozhodně neuškodí, když budete dopředu opatrný, aby na Vás nepadla odpovědnost za případné nepříjemnosti s tímto spojené. To je můj podled na věc a rada pro Vás.

doplněno 06.08.12 20:50:

Není zač. Odpověď již máte opět ve vnitřní poště.

mnbl*
hodnocení

děkuji,ještě jsem vám poslal nějaké doplňující otázky, Moc díky

cobrak*
hodnocení

2x

Pokud Vám mohu poradit, podělte se s námi o Vás problém a třeba se najde někdo, kdo Vám pomůže nebo již ten samý problém v minulosti řešil.

mnbl*
hodnocení

děkuji za pomoc:) Tak tedy: Jsem majitelem pole,které pronajímám na zemědělské účely jisté firmě. Kontaktoval mi člověk,který se svojí firmou bude obnovovat vedle mého pozemku zaniklý rybník,který bude sloužit jako retenční nádrž.Na mém pozemku potřebují uložit materiál na stavbu.Jedná se mi o to,jestli se mnou jako s majitelem, musí firma podepsat smlouvu o souhlasu a o navrácení pozemku do původního stavu,nebo jestli si to budou řešit jen s nájemcem.Co z toho pro mě plyne?Nějaké důsledky,nebo povinnosti?

coop*

Pokud jste ve své nájemní smlouvě umožnila nakládat dále s vaším majetkem - např. jej pronajímat, pak by se stavebníci mohli dohodnout s nájemcem. Pokud ne, pak se musí stavebník domluvit s vámi.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Taková poradna není . Nešetřete na právníkovi.

pravnik*
Ale existují, stačí zadat do vyhledávače... ale protože tam radí právníci neznámé kvality a zdarma, tak od nich nelze očekávat příliš...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]