Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3. vada u auta - výměna

Od: ptrsr odpovědí: 2 změna:

Před cca rokem jsem si koupil nové auto, přičemž poslední dobou se servis již napotřetí snaží odstranit závadu (která ale není funkční, jde o silně skřípavé zvuky z oblasti nádrže/čerpadla. Podle zákona bych měl, při třetí opravě stejné závady, nárok na výměnu či vrácení peněz. Auto jsem si kupoval za hotové a nechce se mi věřit, že mi prodejce vrátí přes půl milionu korun. Má s tímto někdo zkušenosti?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

0x

*vtip*Musím přiznat že nové auto jsem nikdy nekupoval ale logicky třeba u domácích spotřebičů to tak funguje.Logicky domácí spotřebič a auto je zboží na které se vztahuje minimálně 2letá záruka ze zákona.Pokud neuspějete a tady Vám někdo neporadí ze svých zkušeností tak asi nic jiného nezbyde než se obrátit na právnika.(Věřím že by jste se taky jako prodejce šprajcoval)*placni*

Přeji hodně pevné nervy.

des*

Chtějte ho vyměnit za to samé a nebudete mít problémy s penězi.Žeby se závada opakovala na tom druhém,nevěřím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]