Nejste přihlášen/a.
Před cca rokem jsem si koupil nové auto, přičemž poslední dobou se servis již napotřetí snaží odstranit závadu (která ale není funkční, jde o silně skřípavé zvuky z oblasti nádrže/čerpadla. Podle zákona bych měl, při třetí opravě stejné závady, nárok na výměnu či vrácení peněz. Auto jsem si kupoval za hotové a nechce se mi věřit, že mi prodejce vrátí přes půl milionu korun. Má s tímto někdo zkušenosti?
Musím přiznat že nové auto jsem nikdy nekupoval ale logicky třeba u domácích spotřebičů to tak funguje.Logicky domácí spotřebič a auto je zboží na které se vztahuje minimálně 2letá záruka ze zákona.Pokud neuspějete a tady Vám někdo neporadí ze svých zkušeností tak asi nic jiného nezbyde než se obrátit na právnika.(Věřím že by jste se taky jako prodejce šprajcoval)
Přeji hodně pevné nervy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.