Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tchýně pořád prudí

Od: klesti odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer už rok víme že se budeme v září s partnerkou brát a tchýně to ví taky rok a že budeme bydlet u mojich rodičů v druhem patře samostatná bytová jednotka a tchýně ted měsíc a půl před svatbou začala dělat problémy že máme bydlet u ní a ne u nás že ona se postará o naše děti lépe než moje matka atd ja bych tam nebydlel nikdy pořád všechno radí jak co má byt a tak a pořad má jenom pravdu ona nikdo jiný z rodiny se sní malokdo baví takže nám kazí předsvatební přípravi dokonce vyhrožovala že se otráví hraje jenom na city aby zlomila moji partnerku nevim co mám už dělat trvá to už dýl jako měsíc do té doby byla vždycky taková divná ale dalo se to vydržet ja už sem na nervi partnerka taky jenom se hádáme nevim co s tím poradte co s tím

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nic ze svatebních příprav nesdělovat, nenechat se zatáhnout do hovoru. Při problémech stručně a jasně oznámit, že to bude vás, ne podle ní. Pokud vyhrožuje sebevraždou, je to opravdu jen vyhrožování, protože takoví slaboši si nikdy nic neudělají. Nenechte, aby partnerku zlomila, buďte jí oporou, zůstaňte v klidu. Pokud to není nevyhnutelné, s tchyní se nestýkejte.

Možná by pomohla konfrontace mezi šesti očima, kde se napřímo zeptáte, proč vám ničí svatbu a vztah.

Vydržte, za měsíc jste svoji a máte vlastní život, budete bydlet jinde a bude lépe!:)

klesti
hodnocení

Díky za radu snažím se to vydržet ale někdy prostě už vyteču ja vym že tak partnerce nepomůžu ona mi říká že se mnou bydlet chce ví to asi taky co matka dělá ale je to její matka no ale kdyby mi to dělaly moji rodiče tak bych je poslal do prdele

martinaa*

Zkuste to ještě chvíli vydržet:) Když budete přítelkyni oporou, tak si taky bude jistá, že má opravdu toho pravého. Bohužel s přítelkyní fasujete i její rodinu, ale výhoda je v tom, že se s ní také nemusíte stýkat.

Pokud budete pevně držet při sobě a nedáte si zničit své svatebí štěstí, tím lépe pro váš vztah. Snaha o zničení svatby je možná poslední zoufalý pokus tchýně na sebe upozornit a nadělat škodu. Když jí nedáte příležitost, tak se jí to nepovede:)

klesti
hodnocení

Taky v to doufám že to dopadne dobře s partnerku sme 7 let a chtěl bych sní mět rodinu tchýně je fakt neodbytná a pořád útočí *bzum*ja to zkusím vydržet a nehadat se a byt velkou oporou

hodnocení

0x

Dobrý večer. Nedovolte, aby mezi vás dva, tchýně vrážela klín a zanášela nesváry. Vy jste si vybrali, kde budete bydlet, takže jí v klidu sdělte, ať se s tím smíří, že to stejně nezmění a její řeči, že nemají pro vás žádný smysl. Že s ní chcete vycházet po dobrém, ale žít si chcete svůj vlastní život po svém. Tak ať vás nechá v klidu chystat svatbu a těšit se na společný život. Když pochopí, že věci stejně nezmění, že jste si svojí cestu již zvolili, snad se umírní. Škodila by jen sama sobě, s rodinou má být člověk zadobře. Jen můj názor a Vám přeji hodně lásky a šťastný společný život s Vaší vyvolenou. To je důležité a ne to, co si o tom myslí tchýně.

hop®
hodnocení

0x

Hele, klesti, vím, že to není žádná prdel (Admin promine) spolužít s nepříjemnou (nastávající) tchýní. Tchýně nechce přijít o svou milovanou dcerušku a proto bude jakkoli bránit každé možnosti, která povede ke ztráte tchýniny nadvlády nad její dceruškou. Bohužel si tyto maminky neuvědomují, že tímto přístupem si své děti neochrání, naopak je rychle a splehlivě ztratí, někdy navždy. S partnerkou se nehádej, to je přesně to, co psychicky nemocná tchýně chce docílit - abyste se poštěkali a dceruška se vrátila k mamince. Tvoje nevěsta je na mámě asi trošku závislá - je to její máma, takže Ty musíš vše rozumně ukočírovat. Možná to řeknu blbě, ale: je to jak při výchově psa - nedávat si velké cíle, začít těmi malými, ale ty bezvýhradně a důsledně dodržovat a stát si za nimi. Chceš mi kousat boty? NEBUDEŠ mi kousat boty jinak VŽDY bude následovat trest. PANIMÁMO, budete nám kecat do výchovy našich dětí? NEBUDETE, jinak neuvidíte ani naše děti ani nás. Trošku jsem samozřejmě přehnal, ale bez důslednosti. jsi, "s promintím" v <|>...

hankauk*
hodnocení

0x

Klesti,

doporučuji shlédnout s partnerkou film "Tchýně a uzený"! Myslím, že pokud je vaše partnerka soudná, uvidí, jak by to mohlo dopadnout, kdyby kopala za maminku.

Pokud tchýně prudí, doporučuji sbalit přítelkyni, odjet třeba do krajského města, po cestě oslovit dva svědky a vzít se. A pak přijet domů už oddanní.;) Bohužel, tchýně jako živočišný druh, nejsou stále na vymření a asi nikdy nebudou. Je to váš život a jaký si jej uděláte, takový bude. Generace rodičů by vám do vašeho života neměla vůbec zasahovat a přehnaně radit. Každý si musí projít tu cestičku sám a nasbírat své vlastní zkušenosti. Držím palce a film si určitě pusťte co nejdříve!

arakain77*
hodnocení

0x

Tchýni doporučuji zastř...Ta není dobrá ani s rotwajlerem na jednom dvorku.Ona i toho psa zblázní,až z toho bude mňoukat.

imis*
hodnocení

0x

Bohužél, tako vá je (skoro) každá.

Ty ženy to berou hůř a tak to chce jenom vydržet. Až se přestěhujete, bude klid, alespoň trochu :) Měly by si to vaše přítelkyně s matkou vyříkat a pobvavit se o tom. Tchán mi stěpoval do hlavy že při sporu mezi tchýni a manželku se mezi ně neleze. Oni si to musí vyříkat.

A vono se ji to časem taky může vrátit, když ji nebudete zvát na návštěvu a deti ji taky nesvěříte. Vono pak je každá hodná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]