Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
už mám chvíli po celém obličeji akné.. Je to strašné :-/ .. Před, asi půl rokem (?) jsem byl na kožním a doktokra mi doporučila Zineryt - bohužel bez účinku...
Chystám se tedy jít znovu. Než se ale objednám, a myslí si, že termín tak brzy nebude, chtěl bych jsem se zeptat na pár otázek.
Jak je to s holením? Abych si to např. žiletkou, či pěnou při holení neroznášel dál a nerozšiřoval si to.. Nevím, co a jak .. Chtěl bych jsem se zeptat, když už, jestli používat i vodu po holení?
A moje poslední otázka - znáte nějaký účinný přípravek, který pomohl? Nevím, zda se matlat indulónou, nebo něco ..
Mockrát děkuji
Já doporučuji používat přípravky po holení bez obsahu alkoholu. Alkohol pleť ještě více dráždí. Dobrá je kosmetika, která obsahuje minerální soli z mrtvého moře. Běžně se prodává v lékárnách. Přes net např. firma Ahava, to už je ale o něco dražší, proto dopručuji lékárnu.
doplněno 05.08.12 21:41:www.ahava-kosmetika.cz/
Dobrý den Pavle. Když jste v nouzi, vyzkoušejte tuto léčbu, bude Vás to stát jen 100,-Kč a 2 x denně, 20 minut Vašeho času. Po měsíci, můžete napsat, zda se Váš zdravotní stav zlepšil.
Olivový olej extra panenský, cena kolem 100,- Kč za láhev.
Užívá se: 1 lžíci oleje, se převaluje v ústech asi 20 minut. Nesmíte olej spolknout, jen převalovat. Po 20 minutách, olej, který vypadá jako světlá emulze, vyplivnete do WC. Ústa si vypláchněte teplou vodou.
To je vše, opakujte to 2 x denně. Po týdnu si myslím, že uvidíte nějaké zlepšení. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.