Nejste přihlášen/a.
Otázka je co je správné?Správné není nic,vy nejste povinen personálu něco dávat,ale budiž,je to takový řekněme nepsaný zákon...Záleží pouze na vás,jakou peněžní částkou zmíněné zamněstnance ohodnotíte,3 hvězdičky není moc,já bych dala tak 2 eura,to by mohlo stačit
Pokud necháte pro pokojskou nějakou částku na pokoji, možná ji tam najdete po návratu z města nedotčenou (pak je dobré napsat to poděkování a peníz nechat u toho, jak někdo radil výše). I tak možná personál spropitné nepřijme, někde to nedělají. Podle toho, jak budete spokojen se službami, volte částku. Obecně bych dala dvě až tři eura, maximálně pět, kdybych byla opravdu velmi spokojená (tzn. bezvadné služby, stálé úsměvy, milý přístup, pomoc s řešením nějakého problému atp.)
V Německu obvykle Trinkgelduju v hospodě zaokrouhlením nahoru po padesati centech při malé útratě (pivo...) a 10 procent při velké útratě (jídlo...), v Taxi zaokrouhluju na cele euro nahoru a v hotelech obvykle dávam po jednom euru, kdyz se mi tahaji s velkym kufrem (kdyz bych mel vic kufru, dal bych za kazdy velky kufr jedno euro) a pokojskej nechavam podle spokojenosti s uklizenosti pokoje cca 5-10 procent z ceny za noc.
Zkušenosti z cestování. Co je správné nevím, co je dobré vím.
Většinou jsme ubytovaný, 4 až 5 hvězdiček. První den, nedáváme na pokoji nic. Druhý den, necháváme kartičku s poděkováním na tácku, kde je cukr a káva. Tam dáme 3 eura. Po dobu co jsme v hotelu, se máme výborně. Každý den, čisté prostěradla. Vždy máme uklizeno, než se vrátíme ze snídaně, doplněno pití v lednici, káva i čaj. Den před odletem se rozloučíme a dostanou, zase 3 eura. V restauraci i u baru, dostane obsluhující personál, 2 eura. Obsluha vždy perfektní. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.