Nejste přihlášen/a.
Před 11 dny jsme přijeli z dovolené od té doby mě něustále někdo sleduje ale není to paranoja je to doopravdy když někam jedu neustále za mnou někdo jede takhle mě už těch asi 11 dní sledují průběžně 3 auta napřed jsem si říkala že to je náhoda , potom jsem začala zkoumat bydlím na obci začala jsem hledat jestli si někdo nekoupil to auto co za mnou jezdí třeba je to jen soused tak má stejnou cestu ale nebyl nikdo z obce takové auta nemá potom sem si zapisovala SPZ aut co mě sledují všechny mají SPZ Znojma. Nechápu to vědí kde jsem ikdyž je to nečekané třeba jedu navštívit kamarádku a oni jako by to věděli všude mě pronásledují nevím proč ani nevím co chtějí. Nikdo se ke mě nevloupal ani se nic jiného nestalo vůbec to nehcápu a nevím co mám dělat začínám mít strach, je mi jednou zda li my uvěříte ale prosím vás o radu.
Přesně tak vše se musí hlásit. Buď vás sleduje policie nebo potencionální únosce, nékomu jste se zalíbila.
doplněno 05.08.12 10:40:Pokud si u vás v autě někdo něco uschoval nějaký kontraband, teď to bude chtít vyzvednout. Auto nechte stát někde na odlehlejším místě aby si to v klidu mohli vyzvednout.
11 dní mám někoho za zadkem a pak se teprve začnu rozhoupávat k nějaké činnosti? Je tu příliš mnoho nesrovnalostí. Pokud by to byla pravda, tak mi stačí pár dní na to, abych bezpečně věděl, na čem jsem.
tak po 5 dnech těžko poznám, že mi někdo pravidelně sleduje ... těch 11 dní je tak akorát ... já bych např. čekal i delší dobu abych si byl 100% jistý, že to není jen moje přehnaná představivost . Co by jí asi na POLICII řekly kdyby se zeptaly a jak dlouho Vás někdo sleduje ... a ona by odpověděla ... včera se mi to stalo a ráno ještě jednou ... nebudte zase naivní ... to by vůbec nebraly vážně ...
Obávám se, že na základě výpovědi tazatelky nejsme schopni se dobrat k jakémukoli závěru.
S tím s vámi souhlasím. Avšak názor, že po pár dnech lze odhalit "podstatu sledování" není příliš pragmatický. Motivů ke sledování existuje nespočet, psát praktické rady či spekulace je v tomto případě zbytečné. Pro tazatelku udělat si "jasno" ve svých záležitostech bez cizí moci zřejmě nebude možné.
Kontaktovat policii, v případě jejího nezájmu využít služeb soukromého detektiva, u kterého je potřeba počítat s vysokými častky.
Jste bohatá podnikatelka,nemáte dluhy? Pokuď máte opravdu takový pocit,obraťte se na policii,než se něco opravdu stane.
Správně, honem na policii. Ale obávám se, že než se k něčemu odhodlá, tak může být pozdě. Zkuste si urychleně najmout soukromého detektiva, aby zjistil, kdo to je.
Pokud to je po dovolené, pak u sebe můžete mít něco, co někdo chce? Kde jste byla na dovolené? Nemůžete mít někde ve věcech schované doklady, peníze, drogy, ...? Nebyla jste na dovolené s někým v kontaktu? Nemluvila jste s někým cizím? Nechlubila jste se někomu se svým bohatstvím, nezávislostí, stavem např. že nemáte dědice, děti rodinu ...?
Nic o Vás nevíme, takže důvody Vašeho sledování mohou být různé. Pokud jste bohatá, známá, ... a jste intenzivně sledovaná i na místech, kde byste to nečekala, pak se může stát, že máte odposlech, a to třeba i přímo na telefonu. Pokud tedy budete kontaktovat např. detektiva, pak doporučuji volat z budky. A nezapomeňta po ukončení hovoru vymačkat fiktivní číslo, aby si nemohli zjistit poslední volané )
Bohatá nejsem jsem na tom sice dobře ale bohatou bych se nenazvala , na dovolené jsem byla v Italii ,Ve věcech může být něco schované byli pořád na pokoji není těžké se tam dostat ale proč by to tam někdo dával a hlavně proč to už tedy neukradl z mého domu tam nejsem pořád ale věci ano . Na dovolené jsem samozřejmě mluvila s cizími lidmi to se ani jinak nedá ale že by to byl někdo nějak zvláštní to ne. Na druhou stranu když tak přemýšlím mohli my dát odposlouchávání do domu přece sem doma nebyla celých 7 dní a dům byl zcela prázný poštu my vybírala sousedka ale ta je určitě mimo podezření sme kamarádky už hodně dlouho. Vůbec nevím proč by my mohl jít někdo po krku nemám co tajit nemám miliony nejsem ani nijak slavná. Tím že by mě někdo "odklidil" by vůbec nic nezízkal. Určitě zajedu na policii a asi si najmu i toho detektiva jak jste psali celé je to divné , jezdí za mnou i celé dny nevím o co jim jde . Chci vědět co se děje.
Sledují vás tři auta a všechna mají znojemskou SPZ? A to mají všechna auta starou značku podle okresu? Těch už je málo, většina SPZ označují kraj a ne okres. Nějak se mi to nezdá.
"mikula", nejste náhodou z Mikulova? To by byl ten okres Znojmo. "mikula", pokud mám strach a jsem v baráku sama a někdo mně sleduje, tak dávno o tom informuji policii a neptám se na webu, co mám dělat. Tak běžte na policii, nejsem první, kdo Vám to radí. - pt
Důvodů může být hned několik ... podezření z nějakého trestného jednání ... i z minulosti ... potom jste nejspíš odposlouchávaná a sledována přímo kriminálkou ... potom je naopak možné, že je to sledování potencionálních pachatelů teprve budoucího trestného činu a to na Vás a nebo Vašem majetku ... Pokud máte opravdu vážné podezření, že jste někým pravidelně sledována a máte už i zapsaná SPZ apod. okamžitě jedte na nejbližší POLICII ČR ... pak už na to nebudete SAMA a to je hlavní!
Na druhou stranu profesionální sledování by nemělo být tak snadné poznat. Tedu pokud by to bylo nějaké prioritní sledování, nebo pokud by se sledovači nedávali vidět úmyslně, aby znervóznili. Ale to jsou jen spekulace čtenáře detektivek. Rozhodně radu, jít na policii, jen podporuji. A možná by nebylo úplně od věci vyměnit si mobil (celý, ne jen kartu, a používat, aspoň dočasně, předplacenou kartu).
Zhruba někde v té době kdy je napsána tato otázka. Jsem měl naprosto reálnou zkušenost, s tím že jsem byl sledován nejspíš nějakou funkční skutečně tajnou službou, neboť dodnes jsem nenašel jedinou informaci která by mě spolehlivě vedla ke zdroji toho šmírování. Nedalo mi to nereagovat i když je otázka tak stará, protože jsem si všiml naprosto totožného prvku sledování, v tom že dotyčný narušitel, jakoby dopředu věděl kam mám namířeno. Zpočátku jsem odmítal uvěřit tomu že se to děje. Přitom už jsem si musel dost lhát, protože ten černý atypický model mercedesu, který jsem viděl prvně v životě, a od té doby vůbec, a taky bych se nedivil kdyby tehdá zde v ČR bylo takové auto jediné.. Musím říct, že byli nápadní jak sáňky v létě! Možná byl účel mě vystrašit a odradit od určitých zájmů, ale pokud jsem si neměl všimnout, tak to projeli na plné čáře. Pochobyval jsem skoro měsíc, i když nebylo dne kdy bych na dohled neviděl to černé SUV, vypadalo jak něco mezi teréním modelem a cestovním, kouřové skla ve předu i vzadu. To auto se ode mě cca 3 měsíce v kuse nehlo.. po měsíci jsem naprostou náhodou, si ve 3h ráno všimnul, jak se to auto blíží krokem po parkovišti kde byla fileta, ve které mě předchozí den šmírovali, vedle filety byla další úplně stejná od někoho cizího.. To auto ve 3h ráno přijíždí nejdřív k naší filetě.. a stáhne se okýnku vykoukne ruka s foťákem a s bleskem si fotí zadek auta SPZ nejspíš.. Mě huba spadla až na zem.. A říkám si, tak více jste mi to nemohli potvrdit.. Mno.. Já měl to období o zábavu postaráno, neboť jsem si připadal jako bych se ze dne na den octnul ve sci-fi příběhu.. Ale oč mi jde dodnes.. Mě je ukradené co za úchyly mě to šmírovali, nic mi neudělali, informace které získali jim byli naprosto kničemu, a dnes už jsou dávno nepoužitelné.. Mě zajímá z čí kapsy byla tahle sranda zaplacena.. Tahle sranda mohla odhadem stát minimálně takového 1/4 milionu, vím, není to moc ale Kdo všechno je potom sledován? Když sledovali i takové nic jako mě.. Nebo co si o tom myslet? Že bych nebyl až takovým nic? Mno šlapu zlu na paty, a stále žiju budu šlapat dál a více, dokud budu na živu.. Dokud nevyšlapu spravedlnost, ať to trvá rok, nebo třeba 1000 životů..
Zdravím, pokud máte spz vozidel co vás údajně sledují tak je prověřte zde https://www.ckp.cz/ v tom seznamu je každé auto které má zaplacenou pojistku vyjma aut bezpečnostních složek.
Pokud jste z Prahy tak třeba 3 sledovací aut jsou černé Audi 5av5396, vínová oktávia 4ah4279 a stříbrná octávia 7a89741.
Jinak bezpečnostní složky jsou ve slodování opravdový amatéři, a nejlepší varianta je za nima normálně přijít a říct jim že onich víte at vypadnou. Jinak že zavolate 158 že vás stalkujou a bojíte se o svůj život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.