Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návštěva neorologie bez obvoďáka?

Od: ghghg odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám dotaz ohledně prohlídky u neuroložky (před pár lety jsem u ní již byla), jestli si mám nejdřív

zajít k obvodní dr. nebo se rovnou objednat na neurologii. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bberi*
hodnocení

2x

Měli by tě vzít bez doporučení neb je svobodná volba lékaře,ale masi ho budou chtít.Chtěj ho většinou všude.Ale zkus tam zavolat a uvidíš.

jitka2*
hodnocení

1x

Zatelefonujte přímo lékařce a při objednávání jí řekněte, že jste tam již byla a zda máte mít sebou doporučení a máte jistotu. Pokud by ho chtěla, není problém si pro něj k obvoďákovi dojít. Ale myslím si,že nebude potřeba.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne* Já mám zkušenost takovou,že se chodím objednávat rovnou k neurologovi a nikdo po mě doporučení nechtěl.Pouze při první návštěvě ...*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]