Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna chuti při užíváni euthyroxu?

Od: martina0* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám takový dotaz. Asi měsíc zpět mi zjistili nefunkčnost štítné žlázy a začala jsem užívat Euthyrox. Je to tak dva týdny, co se mi změnila chuť k jídlu a to dost rapidně. Čokoládu, kterou jsem měla ráda celý život už nemusím, to samé šunka, uzeniny... Naopak se nemůžu nabažit sýru a zeleniny :D Taky mě začaly bolet prsa. Přemýšlím jestli nebude mimčo, ale s přítelem si dáváme pozor, tak si myslím, že tím to nebude. Můj dotaz zní: stalo se to někomu? je to možné, že vlivem hormonů z tablet se mi mění chutě?

Děkuji za reakce

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

U mě se po něm nezměnilo vůbec nic. Ani prsa mě nebolí. A že bych čekal mimčo ...

hodnocení

0x

Užívám Euhyrox 125 již několik let. Jsem od dětství na sladké. Když jsem začala užívat Euthyrox, tak se mé chutě nezměnily. Budete asi pravděpodobně těhotná.

martina0*
hodnocení

No, zkusím tedy udělat test a uvidím:) děkuji za reakce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]