Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
31.7.2012 jsem měla sex s klukem, ale měli jsme kondom a nepraskl. Vše snad v pohodě. Dne 2.8.2012 jsem měla dostat menses a nedostala jsem ho. Copak mám dělat? Mám příšerný stach. Těhotná nechci být. Poraďte moc prosím. nevím co mám dělat
Dobrý den. Někdy nervy dokáži udělat problémy. Menses se kdykoliv může opozdit. Buďte v klidu, když menses nepřijde do konce měsíce, pak teprve se obrátit na lékárnu,( test) nebo na gynekologa. Jen můj názor.
Ahoj. Nestresujte se. Viky má pravdu, menstruace se může opozdit, není třeba hned plašit a mít strach. Pokud jste mysleli na ochranu, pak je pravděpodobnost těhotenství malá. Neříkám, že se to nemůže přihodit, ale věřila bych spíš tomu, že se mentr. je opozdila. Nemyslete tedy hned na nejhorší.
Děkuji zatím všem Ještě Vám všem dám vědět. Moc si toho vážím, že se mi snažíte pomoc. Snažím se na to nemyslet a nenervovat se, ale moc to nejde...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.