Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový dotaz, jsem 18 letý student se sirotčím důchodem ve výši 6 250 Kč, řádně studuji denní studium střední školy. A chci se zeptat zda mi nějaká banka poskytne půjčku ve výši 12 000 Kč. Mám zřízený učet u České spořitelny kde je korent účet ve výši 5 000 Kč ale to je bohužel málo. Děkuji za každou radu.
Pokud je ten sirotčí důchod váš jediný příjem na živobytí a školu,tak si půjčku raději dobře rozmyslete a uvažte,zda věc,na kterou ji chcete je opravdu tak důležitá.Představte si,že vám z té částky měsíčně 500,-1000,- kč.ubyde,jestli s tím zbytkem vystačíte!
Hahumikk, těžko odpovědět, záleží také na tom, na co půjčku potřebujete. Spíše požádejte banku o navýšení toho konťáku, nebo by Vám mohli založit kreditní kartu třeba s limitem 10tis. Kč.
Ale pozor - všechny tyto úvěrové produkty jsou "dobrý sluha, ale špatný pán". Tak na to bacha.
PS: Pokud máte účet u ČS, poptala bych se tam, oni vidí Vaši "platební morálku" na účtě a snad by Vám mohli nějaký menší úvěr dát.
Dobrý den.
Zkuste požádat o navýšení kontokorentu. A pokud můžete měsíčně splácet 4.000, není lepší si těch potřebných dvanáct tisíc našetřit? Půjčuje se lehce, ale hůře se potom splácí.
doplněno 04.08.12 20:18: Potom jedině zajít přímo do banky, snad Vám něco nabídnou. Moc velkou naději tomu ale nedávám. Zkuste, uvidíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.