Nejste přihlášen/a.
Dobrý cečer.Dnes sem byla u zubaře a on se mě zeptal jestli chci rovnátka.Já sem řekla že klidně.Mamka říkala že by byla radši kdyby sem je měla,ale na pevno,protože už sem měla vyndavací a ztrácela sem je.Pan doktor nás objedná a udělají mi je...ALE,já newm jak se to vůbec dělá.Když sem dostávala vyndavací Paní doktorka mi dala do pusy takovou "gumu" a narvala mi jí až do krku,ale to se musí aby se pořádně obtiskly ty zuby.Já nevím jestli se to dělá i u těch na pevno.Nevíte ten postup,nebo kdo je má aby mi poradil :D .Děkuji
Kdybys mela jakekoli dotazy tak se zeptej. Mam kamose co uz je ma vic jak dva roky a ma v nich okolo 10 000kc takze je uz zbehlej.
No,kolik by mě vyšla rovnátka,když mi je 11 a půl a asi bych musela do školy nosit kartáček že jo?
Kamos kartacek nenosi zato doma jich ma pry dvanact a kazdy na uplne neco jineho. A plati mu to myslim pojistovna.
Kamarádka kartáček myslím že nosí,ale pro jistotu ho nosit budu aby se mi tam nezachycovali nečistoty a zbytky jídla.
Počítej tak kolem 10 000 celkem. Jinak jestli si budeš nosit kartáček je na tobě. A stačí ti doma jeden normální kartáček, jen si ty zuby čistit pořádně.
S tím nemohu souhlasit Rovnátka jsem měla já i máma a sebelepší obyčejný kartáček nikdy okolí rovnátek nevyčistí tak, tak ten speciální
A protože se v rovnátkách leccos z jídla zachytává, je dobré mít kartáček při ruce, pokud člověk nejde hned po jídle domů
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.