Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zaumout/oslovit/upoutat pozornost

Od: sssss odpovědí: 15 změna:

Ahoj, chci se zeptat jestli nevíte jak oslovit/zaujmout nebo na sebe upoutat pozornost ženy...

Denně se s ní vidím, pozdravím ji atd. sem tam se jí na něco zeptám (na odborný věci týkající se školy) a to je tak vše, ještě ji musím vykat (kantorka ze školy, sem na jiným oboru a na jiné budově)

Je moc hodná, očividně máme i stejné koníčky atd., ale vážně nevím jak udělat první krok a přitom správný, nechápejte mě špatně mám ji rád, ale nic bych si s ní nezačal dokud jsem na škole, jen bych se s ní chtěl zpřátelit

Děkuji za odpovědi

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Vylej si na hlavu kýbl dehtu - pozornosti jistě neunikneš. (otočí se za tebou i chlap*smich*).

doplněno 15.11.12 11:13:

Však to bylo pro zasmání.*smich*. Jak už psali nade mnou, zkus to přes koníčky, přes kafe, přes cukrárnu. Existuje milion možností a nikdo nemůže tušit, jak bude dotyčná reagovat.

doplněno 15.11.12 11:15:

Jinak toto není z mojí hlavy, vymysleli to pánové Šimek a Grossmann.

sssss
hodnocení

:D musím se zasmát i když je to mířené na mě...

Zdravím. Máte dost složitou situaci. :) Podchytila bych ty cizí jazyky. Přiznala bych, že mám mezery ve vzdělání a požádala, zda by nebyla možná nějaká ta chvíle, pro doučování, procvičování atd. Poprosit, loudit s úsměvem a přesvědčovat, jak moc by Vám to pomohlo. Dát najevo, jak moc byste si toho vážil. A dohodnout se na dni, místě a čase, po vyučování. Tak byste měl prostor k poznávání se atd.

sssss
hodnocení

dobrý nápad zkusím to tak, ale něco mi říká že to bude z 120kč/h :P

sssss
hodnocení

no zkusím ji pozvat na kafe a tam nějak nahodím řeč na doučování, díky za rady, pokud máte ještě nějaký tak pište...

iz*

Kde studujete? Doučování mi jako moc dobrý nápad nepřijde. Běžnou konzultaci ke studiu je povinen Vám poskytnout zdarma Váš vyučující.

Mluvíte-li oběmy jazyky plynně, prohlédla by učitelka během prvních pár minut, že s jazykem/jazyky problém nemáte. Spíše vyhledejte nějaký zajímavý lingvistický problém (oříšek) a zeptejte se jí na její názor nebo ji poproste o pomoc.

Nebo zkuste to pozvání na kávu (cukrárnu by podle mne spíše odmítla).

doplněno 15.11.12 15:04:

Oprava překlepu: ... oběma jazyky ...

claire*
hodnocení

1x

Ideální by bylo, kdyby měla někdy v nejbližší době narozeniny nebo svátek. Případně můžete počkat do Vánoc (nebo Mikuláše, pokud to nemůžete vydržet ;) ) a přinést jí třeba květinu nebo nějakou malinkou bonboniéru a říct jí, že jí přejete všechno nejlepší a protože si o ní myslíte, že je moc hodná a bezvadná, tak jí dáváte malou pozornost ;) Pak už stačí jen dodat, že máte pocit, že vy dva si ohromně rozumíte a jak jste za to rád. Pozvání na kávu pak jistě vyplyne ze situace ;)

sssss
hodnocení

vážně moc vám všem děkuji... něco vyzkouším a uvidím :) jinak ještě jak by ste navázali jen tak konverzaci z ničeho nic, třeba když ji potkám chodbě?

claire*

"Dobrý den, jé, vám to dneska ale sluší. Jak se máte?" A úsměv k tomu :)

jonny*
hodnocení

0x

Muzes zkusit ji pozvat treba na kavu ne?:)

sssss
hodnocení

ta káva by byla super, jenomže máme jinej rozvrh a pozvat jí na kávu ve škole, tak vím že řekne NE

ladaadal*

Tak snad můžete jít po škole, ne? Když bude končit dýl, tak na ní snad počkáš...

jonny*

Presne tak :) pockas na ni a zeptas se ji jestli by stebou nezasla pripadne jestli nechce doprovodit nebo pomoct pokud bude videt ze si treba odnasi domu spoooustu veci :P

ron*
hodnocení

0x

Aho.

Máte-li oba stejné koníčky, jak píšete, zkuste to právě přes ně. Nepíšete, jaké koníčky to jsou. Ale, jde-li například o sport, určitě není problém náhodnou se vyskytnout na místě, kde se sportu věnuje. Improvizovat se dá v případě jakéhokoliv koníčku.

sssss
hodnocení

sport bohužel ne, spíš obor, angličtina a francoužština :D improvizace je těžká... právě na věci z těchto oborů se jí ptám ikdyž umím mluvit plynně oběma jazyky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]