Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit tyto voňavky?!

Od: evickaa23 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Sháním dvě voňavky. První je voňavka Chupa chups (cca 300 Kč). Je to spíše vůně pro slečny. Lahvička na voňavku má kvádrovitý tvar a podle vůně je buď modrá, růžová nebo myslím fialová. Druhá voňavka je Aquolina- Pink sugar (cca 500 Kč), vůně připomínající cukrovou vatu, opravdu sladká, skvělá vůně. Lahvička je oválná a do růžova.

Sháním tyto dvě voňavky již delší dobu, ale nikde ani jednu sehnat nemůžu. Dřív jsem vídávala Chupa chupsku v drogeriích jako je dm, ale teď, jako by se po nich slehla zem. Pink sugar prodávala v parfumérii Marionnaud, ale už ji neberou. V dražších parfumeriích jako je sephora nebo douglas také nic. Dokonce ani na letišti v parfumerii ne. Bydlím v Plzni, tak kdybyste někdo měl tip přímo tady kde koupit, prosím o radu. P.s.- koupi na internetu se zdržuji, jelikož platit poštovné a pak ve finále třeba i dostat vodu co jenom ta vůně měla být :-/

Kde koupit tyto voňavky?!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

knopka*
hodnocení

0x

Myslím že ta Chupa Chups jestli se nepletu je tam namalovana slečinka je k dostání v drogerii Rossman,viděla jsem ji tam.

evickaa23
hodnocení

Znovu se podívám do jiné městské drogerie Rossman. :)

ivca19

Ahoj,na Mimibazaru prodává paní Chupa Chups voňavku. Je to Chupa Chups Love trap-Hot pink.Najdeš ji vsekci parfem.

lupita*
hodnocení

0x

Já tu Chupa Chups viděla před časem i v obchodech Tesco...

jdweee
hodnocení

Prosím víte kde koupit tu voňavku Pink sugar?

Jestli ne v obchodě, máte prosím zušenost s nějakou internetovou parfumérií, kde vám neprodají naředěný hnusy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]