Nejste přihlášen/a.
Dobrý denPotřebuji nutně najít mapu jedné malé vesničky,kde bych se dozvěděla přímo,komu patří údajné pozemky,předtím jsem to věděla,a terazky zasejc nevííím:DDěkuji vám moc!
Zde si zadáte jméno obce a katastrální území:
pak Vám "vyskočí"v novém okně mapa s danou lokalitou...tam si přiblížíte část co Vás zajímá...a kliknete při zapnutém tlačítku "KN"na parcelu či dům co Vás zajímá (u kurzoru bude otazníček) a v dalším okně Vám naskočí výpis toho co Vás zajímá.
Nemusíte znát čísla parcel. Zadejte název obce, samo vám to najde čílo katastru.
Pak jen vpravo dole kliknout na "otevřít okno s mapou" Pak už jen posunujete s mapou a najdete číslo parcely.
Pak klinete na katasru nahoře v menu na Parcela A tam pak napíšete číslo té vaší parcely.
Pokud víte, v které části obce pozemky leží, najdete je na katastrální mapě včetně jejich čísel. Pak už majitele najdete snadno.
Bruno,děkuji vám moc,už jsem to našla,evidentně se mně vrátila paměť
To je přesně ona
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.