Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katastrální mapa

Od: wamp® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den*slunce*Potřebuji nutně najít mapu jedné malé vesničky,kde bych se dozvěděla přímo,komu patří údajné pozemky,předtím jsem to věděla,a terazky zasejc nevííím:DDěkuji vám moc!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

dal uz se proklikas.

hodnocení

Axus,díky,tu znám,a není to ta pravá.ohužel,neznám čísla parcel ani domů*stop*

Zde si zadáte jméno obce a katastrální území:

nahlizenidokn.cuzk.cz/...

pak Vám "vyskočí"v novém okně mapa s danou lokalitou...tam si přiblížíte část co Vás zajímá...a kliknete při zapnutém tlačítku "KN"na parcelu či dům co Vás zajímá (u kurzoru bude otazníček) a v dalším okně Vám naskočí výpis toho co Vás zajímá.

Nemusíte znát čísla parcel. Zadejte název obce, samo vám to najde čílo katastru.

Pak jen vpravo dole kliknout na "otevřít okno s mapou" Pak už jen posunujete s mapou a najdete číslo parcely.

Pak klinete na katasru nahoře v menu na Parcela A tam pak napíšete číslo té vaší parcely.

Pokud víte, v které části obce pozemky leží, najdete je na katastrální mapě včetně jejich čísel. Pak už majitele najdete snadno.

hodnocení

Bruno,děkuji vám moc,už jsem to našla,evidentně se mně vrátila paměť*smich*

doplněno 03.08.12 14:33:

To je přesně ona:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]