Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem na třídní sraz?

Od: katarinka odpovědí: 8 změna:

Mám takovou odlehčující otázku, brzy máme třídní sraz, po 10 letech od maturity a já nevím, co na sebe. Ráda bych samozřejmě zapůsobila a byla šik, ale na druhou stranu aby to nevypadalo zas nějak, jako že jsem se moc snažila, to mi přijde trapné...Musí to být takové to snažení, co vypadá jako nesnažení...Vůbec nevím, jestli kalhoty nebo šaty, jak moc šperků, normálně vlastně nic takového nenosím, jen pár prstýnků a naušničky perly, nemám ráda nějaké korále nebo bižu a tak...Celkově se oblíkám spíš jednoduše...Děkuju za rady a tipy :) Káťa

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Po 10ti letech od maturity je to JEŠTĚ jedno v čem na sraz půjdete...

Po 30ti letech UŽ je to jedno v čem půjdete...

katarinka
hodnocení

*smich* No a teď vážně ...

hodnocení

0x

Taky docela záleží na tom, kde ten sraz bude. Pokud v nějaké restauraci nebo vinárně, oblečte se podle prostředí - tak, abyste se tam cítila pohodlně a dobře, třeba hezké a dobře padnoucí černé kalhoty a pěknou jemnou halenku. Celkově mohu říci, že na našich srazech jsem šaty nebo sukni zaznamenala jen poprvé - a to byla "jiná doba". 5 let po maturitě jsem měla v roce 1984 :D. Jeden sraz jsme taky měli ve sklípku na Kyjovsku, tam jsme jeli prostě v riflích a trikách, se svetry v batohu.

Martin (v odpovědi nade mnou) má ovšem velikou pravdu.Dnes už neřeším, v čem půjdu na sraz. Dnes prostě čekám, že uvidím dobré lidi a budu se dobře bavit. Ale to přijde s léty.

hodnocení

0x

Zdravím. Ať už zvolíte jakýkoliv oděv, důležité je, abyste se v něm cítila dobře a pohodlně. Některá žena se cítí dobře v kalhotovém kostýmu, jiná v šatech. Myslím, že ani jedním se při takové příležitosti nic nezkazí. A co se týče šperků, v jednoduchosti je krása. Volila bych tedy ne moc nápadné a spíše méně, než více. Je to jen můj názor, Vám přeji, aby se Vám sraz se spolužáky vydařil.

doplněno 03.08.12 13:43:

My jsme největší úspěch slavili především tím, že jsme se sešli v hojném počtu. S přibývajícími lety budeme při srazech ubývat.*mala*

katarinka
hodnocení

Nebo třeba můžete i psát, v čem jste byly na srazu vy a s čím jste slavily úspěch

ladaadal*
hodnocení

0x

Chodím na srazy stejně jako když jdu na pivo. Jak od základky tak od střední. Strojení je opravdu to poslední, co by se na srazu řešilo, tam se snad chodí z jiných důvodú.

askmenow*
hodnocení

0x

Volte podle místa, kam půjdete. Jinak se obléknete, jestli jdete do pivnice, nebo jestli jdete do lepší restaurace. Když napíšete, poradíme víc :)

Já tolik let od maturity ještě nemám, ale kdybych teď chtěla jít na sraz, vezmu si asi letní šaty ve kterých se cítím nejlépe a mám je nejraději. Ale proto, že je mám ráda. Vemte si to, co je vám pohodlné a v čem se skvěle cítíte, to z vás bude vyzařovat a všichni si toho všimnou mnohem víc, než oblečení.

Maminka (která má od maturity už desítky let ;) ) chodí na třídní srazy většinou také v šatech (mívají je v létě), nebo v sukni, tričku a bolerku.

Šperky si klidně vemte jen ty, co nosíte normálně.

Dbejte spíš na umyté a hezky učesané vlasy, upravené nehty a nehtovou kůžičku, hezké nalíčení (i kdyby jemné), čisté boty, aby oblečení nebylo oprané, aby nebylo ani těsné, ani pytlovitě velké, ale aby sedlo. A aby jednotlivé kousky stylově ladily. Když se hezky upravíte, budete působit čistě a sladěně, vždycky budete působit dobře, ať už v džínách, kristuskách a tílku, nebo v šatech a perlách.

hahanaj*
hodnocení

0x

Obleč se tak jak se cítíš dobře, nějaké neobvyklé modely co běžně nenosíš tě jen znejistí a nebudeš se cítit uvolněně .Přeji ti pěknou zábavu. Nedělej ze sebe to co nejsi.Buď svá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]