Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem ,
Mám nevšední a pro někoho neslušný dotaz , ale musím se zeptat.
Mám zřejmě kuriozní zranění.Při orálním sexu s přítelem , kdy jsem ho ,,kouřila,, , mi narazil penisem do uzdičky pod jazyk.Mám totiž piercing v jazyku a on o něj zavadil , tudíž jsem si uvolňovala jazyk tím , že jsem si ho opřela o patro .Nevím jak to přesně nazvat.Jak začíná jakoby jazyk,když si jedete prstem po spodní straně jazyka a dojete na konec, je tam taková prohlubeň, či uzdička,nevím co to vlastně je .
Po tom nárazu se okamžitě objevila palčivá bolest a krev,proplachovala jsem si to vodou a zjistila že to mám natrhlé a mám tam dírku , podle zkoumání hlubokou.Začíná to natékat a štípe to.
Nevíte někdo prosím , co s tím? Či za ja dlouho se to zahojí?
Omlouvám se za tak hloupý dotaz.
Děkuji za každou odpověď
Děkuji za tip hned jsu na to
Nooo , tak to fakt nevím :D Jsem docela vyklepaná už z téhle bolesti a obávám se , že v ledničce najdu jen Brandy
Brandy stačí, dezinfikuje alkohol, kterého brandy obsahuje dost Doporučuji vyndat piercing a cucat led, případně ovázat bradu zespoda studeným obkladem, pokud máte např. citlivé zuby. Můžete vyplachovat i peroxidem vodíku. Ustelte si hodně pod hlavu. Uvidíte, jak Vám bude ráno - pokud otok nepoleví nebo vzroste, zajděte pro jistotu k zubaři (veškerá poranění ústní dutiny spadají pod vyšetření u zubního lékaře).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.