Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, úplně naprosto přesně vím, jak Vám je...já jsem dokončila střední školu, kterou jsem taky neměla ráda, kámošky až na dvě taky žádné (takové ty, které můžete vidět každý den), a po skončení střední se to prostě všechno useklo na dobro se všema. Kamarádky jsou z jiných koutů ČR. V místě bydliště neznám vůbec nikoho a kamarádky ze základky jsou jednak opět několik desítek km daleko a navíc mají většinou jiné starosti, prostě se na mě vykašlaly...tedy hlavně jedna...
Takže Vás naprosto chápu, již dva měsíce sedím doma u pc, nikam s nikým nechodím (kromě pár návštěv u babičky..:D)
K seznámení, no těžko můžu radit když sem na to podobně jako vy, ale zkuste to bud přes nějaký váš koníček, nebo v dnešní době se i nabízí přes sociální sítě někoho poznat, dále taky nějaké diskotéky nebo bary... až najdete nějaký způsob dejte vědět abych ho také mohla zkusit :D
přeju hodně štěstí
Dobrý den, možností je celkem dost.
Napadá mě možnost zkusit zkontaktovat své staré kamarády, pokud budete mít samozřejmě zájem, v současné době myslím není až tak obtížné zejména díky internetu a jiným médiím dopátrat se jejich nové adresy, samozřejmě s vídáním je to horší, když bydlí daleko od Vás, ale psaní přes e-mail, dopisy a jiné by nemuselo být špatné. Máte s kým si psát, i když na dálku.
Další možností je najít si nějaké kamarády z okolí pomocí internetu, seznamek - dnes není inzerát na internetu nic zavrženíhodného, naopak, a hodně lidí hledá přátelé jen na dopisování, občasné schůzky a podobně.
Možnost je také přidání inzerátu do novin, nebo přes rozhlas, třeba by se někdo se společnými zájmy ozval.
Pomoci Vám mohou také Vaše koníčky, díky nimž se můžete setkávat s dalšími lidmi s podobnými zájmy. Dobré je také pořídit si nějaké zvířátko, nejlépe pejska(je nutnost jej venčit) a při procházce se už seznámilo hodně lidí...
Můžete se také účastnit některých akcí pořádaných obcí a podobně.
Držím Vám palce.
Dobrý večer.
Věřím, že jsi smutná. Najít dobrou kamarádku nebo dokonce přítelkyni není jednoduché. Píšeš, že holky ve škole Ti připadají namyšlené, neupřímné. Možná se na ně díváš zaujatě, snaž se na nich najít i něco sympatického. Nějaký společný zájem. Zkus udělat první vstřícný krok. Třeba je uvidíš úplně v jiném světle. Teď přes prázdniny běž ven třeba se sourozenci. Společně se třeba dostanete do společnosti ostatních vrstevníků, budeš mít příležitost kamarádku najít. Zajdi do kina, na bazén, do knihovny. Nějaká příležitost se najde. Dívej se kolem. Přeji ti, ať si kamarádku brzy najdeš. A ještě dodatek. Píšeš, že máš jen sourozence a rodiče. To ale není vůbec málo. Máš zázemí, nejsi sama. Važ si toho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.