Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslavit výročí?

Od: xxxx* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,chtěl bych se zeptat jak by jste nachystaly něco k výročí když jsme já a ona spolu rok.A ještě bych prosil zda nevíte někdo o nějaké hezké smsce na výročí :ú Děkuji všem mnohokát

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kaculinek*
hodnocení

2x

Vem jí na večeři :) a kup pěknou kytku :)

hodnocení

2x

Člověče nešťastná, když už nemáte žádnou fantazii po jednom roce soužití, co budete vymýšlet, až spolu budete třeba 20 let? To by mě tedy zajímalo!*smich*

Buď jste zvyklý, že Vám ostatní své nápady naservírují přímo na talíř před Vás, nebo jste líný přemýšlet, co by Vaší partnerce udělalo radost. Rádkyně přede mnou k večeří a kyticí mají pravdu, ale být Vaší partnerkou, raději bych přijala něco, co jste opravdu vymyslel Vy sám. Z toho by byla vidět Vaše láska a ochota něco SÁM VYMYSLET.

Já bych brala návštěvu divadla s nějakou hrou Járy Cimrmana, nebo koncert Spirituál Kvintetu. Ale každý jsme jiný. A vy snad už po roce soužití byste měl vědět, co má ráda ona. To rádci vědět nemohou. Jaga.*bzum*

doplněno 24.01.13 06:39:

A na co esemesku? Vy s ní nemluvíte, že jí budete muset napsat?

Kdybyste byl na klasiku, věděl byste, že už Vlsasta burian říkal, že nejlepší je to říkat "do huby". A ne do telefonu.

hodnocení

1x

Souhlasím, k (nejen) 1. výročí je ideální večeře a krásná květina. Já bych raději přála osobně než přes SMS...

askmenow*
hodnocení

0x

Smskou byste mě na výročí nepotěšil. také souhlasím s tím podniknout něco osobně (i kdyby to bylo něco jiného, než večeře a květina, jak se zde nabízí, záleží, co máte rádi).

Pokud jste sms volil proto, že od sebe budete na den výročí daleko a není možnost jakkoli to změnit, zvážila bych třeba doručení květin se vzkazem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]