Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je nutné předložit psycholog. vyšetření?

Od: petulilinka90* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jak je to s psych. vyšetřením pro vybodované řidiče? Je nutné předložit na úředě s papírem o zdravotní způsobylosti i papír o psychologickém vyšetření? Vím že od dnešního dne je nutné razítko pouze od akreditovaného psychologa, jen mě zajímá jestli úřadu stačí papír se zdravotní způsobylostí kde je zapsáno že dotyčný prošel psych. vyšetřením nebo zda je nutné papír o vyšetření předložit také. Snad jsem to napsala správně. Předem děkuji za odpověďi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Dneska jsem to zaslechla ve zprávách: výsledek psychologického vyšetření by se měl promítnout v potvrzení o zdravotní způsobilosti. Takže s výsledky od psychologa byste měl navštívit svého praktického lékaře.

doplněno 01.08.12 22:31:

Vždyť jsem Vám to napsala.

doplněno 01.08.12 22:34:

Já jsem tu zpráva pochopila tak, že s výsledky od psychologa se jde k praktickému lékaři, který teprve na základě těch výsledků vystaví potvrzení o způsobilosti. Já tomu rozumím tak, že byste už nic jiného předkládat neměl.

Nevěděl by to Váš lékař?

petulilinka90*
hodnocení

To vím, mě jen zajímá zda stačí k žádosti o vrácení ŘP na úřadu předložit pouze papír o zdrav. způsobylosti kde lékař zapisuje zda uchazeč splnil psych. vyšetření nebo jestli se musí předkládat právě i ten papír s vyšetřením od psychologa. Mě dnes dopravní psycholog řekl že ten papír od něj se ukazuje pouze lékaři nikoli paní na přepážce na úřadu, tak nevím zda je to opravdu tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]