Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s e-cigaretou

Od: valka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Má někdo zlušenost s e- cigaretou a případně poradí i jakou zakoupit.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katkahoudek*
hodnocení

2x

nevim já kouřila ted jsem těhotná tak jsem přestala ale ta e mě nechutnala,,je to takový divný to raději nekouřit. když není obyčejná ..děda si kupuje v trafice nějakou se žlutým filtrem je jako za dvě krabičky za cenu jedné ta jde a dlouho vydrží ted koupil nějakou tenkou bílou za 63 a zahodil ji nevydržela ani dvě hodiny a taky měla být za dvě krabičky,,kámošky syn má nějakou drahou s náplněma-treba jako marbola a je spokojenej..ted je to velká moda má ji kde kdo

keyman*
hodnocení

0x

Čau.

Dnes bych doporučil rozhodně e-cigaretu EGO W. Pozor na kapacitu baterie, kup rovnou s kapacitou 1100 a ne nic menšího - často by se muselo nabíjet.

valka*
hodnocení

Děkuji za radu.Včera jsem se byla na ni podívat,ale zatím jsem se ještě nerozhodla.Již jsem kouření z 40 snížila na 14 cigaret denně,tak se bojím,aby mě to zase nenavnadilo na zvýšení potřeby cigaret tím,že si budu moci kdykoliv zapálit.

Dobrý den. Valko, na toto téma zde proběhlo již vícero diskuzí. Zadejte si do zdejšího vyhledávání toto: elektronická cigareta - co vy na to? Najde Vám to diskuzi, ve které je též spousta odpovědí. Mohly by Vám též pomoci při rozhodování. Pěkný den.

ekurak*

Ahoj Valko,

pokud jsi se rozhodla pro e-cigaretu, tak ti mohu doporučit jedině koupit a vyzkoušet. V žádném případě se nesnažte ušetřit na nákupu tím, že jí koupíte na Slevomatu nebo na Aukru. Myslím, že do 500 Kč se opravdu kvalitní pořídit nedá. Nejlepší by bylo samozřejmě přestat kouřit úplně. Nejvodnější pro začátek, než začnete laborovat s proudem a kapacitou baterie pro větší požitek či větší výdrž, doporučil bych eGo W, vypadá takto, třeba liquiddekang.cz/....

K tomu si dokupte e-liquid, nejlépe nějakou ověřenou značku, třeba Dekang nebo Liqua. Jsou to výrobky renomovaných společností a web jsem viděl i certifikáty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]