Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mně 15 a mám problém :/ Mám obří kouty a příšerně vysoký čelo, mám pocit že je to plešatění, protože se to zhoršuje a zhoršuje.Nemáte nějaký rady na to jak to zpomalit, třeba nějaký vitamíny nebo tak?
Bohužel... tohle zastaví jedině podlaha...
Neberte to tak, že se Vám vysmívám... spíš Vás chci varovat před různými "zaručenými" návody. Nic nefunguje...
Mám kamaráda, který je na tom podobně, smířil se s tím a Vám nezbude nic jiného, než to udělat také.
A jak už psal někdo přede mnou, zapomeňte na různé trapné přehazovačky, apod. Opravdu je modernější a lepší to shodit.
To je problém starý jako lidstvo samo. Dodnes se nikomu nepodařilo s tím něco udělat. V 1. polovině minulého století byly časopisy zavaleny inzeráty na různé elixíry, které ovšem nikdy nefungovaly. Je to přirozený proces, někoho to potká dřív, někoho pozdějc, někoho třeba nikdy. V dnešní době to není nic tragického, jsou chlapi, kteří se stříhají dohola dobrovolně. Doba, kdy se za Vámi kvůli plešce kdekdo otočil je naštěstí pryč.
Nic si z toho nedělej. Většinou záleží na dědičnosti. Jak je na tom s vlasy taťka a děda?
Prostě to nezměníš. Dneska je naštěstí móda holých hlav. Nelíbí se mi, ale po tom nikomu nic není. Jestliže máš hlavu pěkně tvarovanou, zkrať to, co se dá. Přes léto klidně i "bleskovku", ať si okolí zvyká. Tedy pokud máš pěkně tvarovanou hlavu. Občas vidím hlavu dohola, která mi svým tvarem připomíná bramboru a to potom není hezký pohled.
A daleko důležitější je, co máš uvnitř, než na povrchu.
Jeden můj plešatý známý pokaždé říkával, když se mu někdo smál:
POŘÁDNÝ CHLAP ZPLEŠATÍ SÁM. TO JEN SVINĚ SE MUSÍ OPAŘIT! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.