Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový klient u GE Money bank

Od: vanesa68* odpovědí: 4 změna:

Přemýšlím, že si založím účet u GE money bank jak mají teď tu akci, že když přivedete další dva klienty, máte všichni 3 účet Genius Gratis, kde za nic neplatíte. Jenom musíte mít zůstatek na účtu 200,-. Internet je plný lidí, kteří nabízí své registrační číslo, aby se na něj jiní registrovali a všichni tři měli tento bezplatný účet

Máte někdo tento účet? Opravdu se nic neplatí? jak jste s ním spokojeni?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kikousek
hodnocení

0x
Ja sice tento ucet nemam ale moje kamaradka ano a je s nim velice spokojena. A ano opravdu se nic neplati. A i od ruznych lidi slysim chvalu tk jdete do toho!

petr123*
hodnocení

0x

Založ si účet u FIO a budeš to mít zadarmo i bez téhle šaškárny.

GE patří mezi ty dražší banky, jejich výhodou je ale že mají relativně nízké požadavky pokud plánuješ brát si od nich nějakou půjčku + mají hodně poboček a automatů všude po republice.

PS: účet u nich mám ještě z doby kdy to byla Agrobanka plus mám účty i u jiných bank, takže to snad nezaujatě posoudit můžu *frajer*

vanesa68*
hodnocení

jenže FIO nemá v našem městě bankomaty :(

iz*

Klienti FIObanky mohou využívat bankomaty ČSOB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]