Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 21 let mám přítele už spolu chodíme skoro dva roky a ze začátku se pohlavnímu styku vyhíbal nevěděla jsem vůbec proč a potom jednou zněj vypadlo že ho má prostě malího říkala jsem si že to snad nemůže být tak zlé je to kluk ti s tím nejsou nikdy spokojení rozhodla jsem se že ho udělám pusou ale když sem mu sundala kalhoty tak se uviděla proč se tak styděl má ho opravdu malého omlouvám se že to tak napíšu ale bez problému se my vlezl do pusy a ještě sem tam měla místa plno. Když byl konec zeptal se tak co jen abych mu neublížila tak sem odpověděla že dobrý nemá se za co stydět. Potom už byl odvážnější a došlo i na klasický sex ale když do mě vniknul tak sem ze začátku byla vzrušená ale zachvíli vzrušení kleslo a já ho skoro necítila neuspokojil mě a to jsme to dělali už často já vždy předstírám on se sice udělá ale mě udělá prsty ani netuší že ho necítím ještě jsem mu to neřekla nechci mu ublížit. Jinak je to moc hodný kluk znám se z jeho rodiči byla jsem u nich na vánocích vážně tak hodného kluka jako on neznám je moc milí myslí na mě ale prostě sex ve vztahu je podle mě taky důležitý. Nejsem ta holka co potřebuje kluka s velkým penisem ale on je vážně extrém už jsem dokonce přemýšlela že bych si našla chlapa jen na to ale nechci mu ublížit kdyby se to dozvěděl .
Poraďte sem bezradná nevím co mám dělat.
V každém případě za tuhle poradnu děkuji za důvěru.
Důležité je, že ho máte ráda a že chcete tu situaci řešit bez toho, aby jste mu ublížila. Toho si strašně moc já osobně cením.
Vzpomněl jsem si na větu z jakési knížky pro novomanžele, už trochu letitou. Ale probírala se tam i velikost. Ten lékař tam psal, že si ze své klinické praxe pamatuje na pár, kde partner měl pohlavní úd veliký dva centimetry, jednalo se o jakousi vývojovou poruchu. A přitom si oba partneři našli vyhovující polohy pro spokojený intimní život a že dokonce partnerka celkem snadno i otěhotněla.
Myslím, že jste jak vy, tak váš partner rozumní lidé a než něco předstírat a nedejbože si shánět pokoutního milence by bylo nejlepší si klidně o celé věci popovídat. Sex je opravdu důležitý, i když ne osudově, a bylo by dobré si všechno vyjasnit.
Buďte ráda, že jste si našla hodného kluka, myslete na to a celou záležitost vyřešíte, buď sami, nebo s odbornou pomocí. Myslíte, že to je jediný kluk s takovým problémem?
Ahoj Lucko. Víte, říká se, že i s malým Kašpárkem jde hrát velké divadlo. A ono to opravdu není o velikosti, ale o tom, jak si navzájem vyhovíte. Nehledejte si milence na sex, rozbila byste si vztah. Hledejte s přítelem takové praktiky, které vám budou vyhovovat oběma. Objevujte, co vám společně bude dělat dobře, zdokonalujte se v tom, naučte se znát, co vám dělá vzájemě dobře a velikost neřešte. Ono se to poddá, pokud se máte rádi. Nikdo nejsme dokonalý přece! Ženské řeší velikost svých ňader, pánové holt mají zase jinou nespokojenost sami se sebou. Je potřeba tolerance a druhého podržet, má-li nějaký mindrák. Přeji Vám hodně lásky a porozumění.
Dovolte názor - s malým kašpárkem se nedá dělat velké divadlo. Když máte již teď problémy s jeho velikostí a k uspokojení dojdete jen s pomocí jiných praktik, dovoluji si předpokládat, že se problémy časem prohloubí, začnete hledat uspokojení jinde a skončí to špatně - třeba jen výčitkami, že ho podvádíte. To, že lze otěhotnět i s 2cm penisem, je sice pěkné, ale v daném případě irelevantní.
Proto mé doporučení zní - hledat jiného, většího kašpárka.
Ať si tvrdí kdo chce, co chce, sex je velice důležitý. Vztah bez sexu nikdy nebude plnohodnotný. V 21 je ještě hodně brzo smiřovat se s někým, kdo vám nevyhovuje, jen abyste nebyla sama. Být vámi, tak vztah důstojně ukončím. Chcete-li uchránit jeho city a nezvětšovat jeho mindrák, neříkejte mu pravý důvod k rozchodu, ale něco si vymslete.
Takhle: kdybych měla pocit, že je to nejlepší muž, jaký pro mě existuje, asi bych se s tím snažila smířit. Pak ale nemá cenu a nesmíte přemýšlet o tom hledat si někoho jen na sex. Chápu, že neuspokojivý sex je zlá věc, ale plánovat celoživotní vztah s vidinou toho, že celý život budete mít ještě někoho bokem podle mě nejde. Takže pokud máte pocit, že je to pro vás životní partner, musíte se nějak smířit s tím, jak to je... jestli se přiznat k tomu, že předstíráte uspokojení a zkusit společně mluvit o tom, jak vás více uspokojit. to je otázka. Záleží, jak by to vzal. Možná by to neunesl... Nešlo by to navléknout nějak šikovně a říkat, že chcete experimentovat a zkoušet nové věci a při nich ho navádět na lepší praktiky, i pomocí úst, rukou a třeba vibrátoru, kuliček apod. A pak prostě říkat, že jsou to dva rozlišné druhy rozhoše a střídat tyto praktiky s vaším dosavadním sexem, u něhož byste dál předstírala... a u těchto novýchpraktik si užívala skutečně.
Pokud máte pocit, že vás partner neuspokojí nikdy a že budete muset hledat jinde, nebo že to je sice výborný chlap, ale ne až tak jedinečný, na vašem místě bych zvážila odchod. Ale pdotýkám, že je to můj názor, dobrý sex je to pro mě asi hodně důležitý.
doplněno 01.08.12 21:10:Při rozchodu bych určitě neuvedla pravý důvod.
Ahoj Lucko,
kdo píše, abys hledala jiné přednosti vztahu, je to fajn.Kdo píše, najít formy (ústa,vibrátor,ruka...)je náhražka.Popovídat si o problému...tím se nic nevyřeší,po rozhovoru mu penis nenaroste,maximálně se tento jeho problém stane jeho komplexem,který se ještě víc prohloubí.
Né nadarmo se říkáže pokud to neklape v posteli,dřív nebo později jde celý vztah do háje.
Na tvém místě bych určitě volila rozchod.Vím že je to těžké a bolestné,ale je vidět,že ti to opravdu vadí a to je vážný problém vztahu dvou lidí.Pokud chceš,víc napsat interně slunickopavla@seznam.cz
No nevim nevim. Jestli to takhle skřípe už na začátku vztahu ... Tak nejdřív s ním zkuste o tom diplomaticky pohovořit, jsou různé praktiky - vibrátor, prsty, jazyk - třeba když ho pochválíte, jak dobře vás umí vylízat ... Když najdete cestu jak mít ze sexu potěšení oba, máte skoro vyhráno. Jestli ale pro vás zůstane velikost zásadním problémem, viděl bych to na pomalý konec. Buď se budete trápit vy nebo on a nakonec oba.
Dobrý den.
Souhlasím s předchozími rádci. Láska není přece jen o sexu. Píšete, že spolu chodíte skoro dva roky, tak se přece dobře znáte.
Můžete si bez ostychu promluvit. I o sexu a o způsobu, jaký Vám vyhovuje. Hlavně je dobré, že situaci chcete řešit. Rozhodně mu neubližujte hledáním si chlapa jen na sex. To by nebylo fér. Važte si svého přítele, ne každý má možnost poznat vzájmenou partnerskou lásku. Najdete si jiného chlapa a někde bude větší, ale zas bude mít třeba jiné nedostatky. Přece je nebudete přebírat jako hrách.
Hodně štěstí a porozumnění vám oběma.
Rozhodně bych jiného, většího "kašpárka" nehledala. Alespoň zatím. Zkusme se jen vžít do jeho role. Chudák kluk z toho měl deprese a to jste ho ještě neviděla. Co to s ním teprve udělá, když ho necháte jen kvůli penisu. Na druhou stranu, pokud by jste s ním měla být jen kvůli toho, aby jste ho neranila, je stejná hloupost. Můj názor .
Řešení je jediné a přirozené! Tohoto kluka opusť a najdi si kluka s takovým, jakého budeš obdivovat! Život je těžkej a ještě abys se trápila denně v posteli, to by neklapalo! Je lepší velkej zlej než prťavej hodnej!
Souhlasím, že se slečna bude pořád trápit a měla by to těžké.
Ale radit, že lepší velkej a zlej, je hooodně velká blbost, to se nezlobte. Chlapa, co se bude chovat jako idiot, bude mě mlátit, bude chlastat nebo podobně, nebrat, ani kdyby ho měl sebevětšího!
Jerrymungo - máte pravdu, i s nějakou to chybou to může být kvalitní vztah. Je třeba si ujasnit priority. Na druhou stranu za pár let může být slečna tak frustrovaná, že to bouchne, nebo do hry vleze někdo třetí. Anebo bude happyend, to nikdo netuší.
Lidé po úrazech si taky vypomůžou jinými styly sexu, že...
Inu, pan bambula si vybral vhodný nick.
Je jasné, že to bude mít těžší, ale je to fajn, že drží pohromadě. Taky upozorňuji na jednu věc, vžijte se na chvíli do situace toho kluka. On nic nezavinil, třeba se taky trápí a když mu po letech dívka řekne že se s ním rozchází a řekne, z jakého důvodu, co myslíte, že se stane.
Že mávne rukou a řekne si, copak, není jedna, bude druhá?
Spíš bych si tipnul na nějaké těžké deprese a možná ještě něco horšího. Nemyslete si, i chlap, co se tváří jak drsňák,může prožít ošklivý zkrat.
nejlepší kamarádka my na to řekla že neví ale asi by ho nechala ikdyž je hodnej a milej ale prostě tak mladá a ještě nic pořádnýho nezažila že to za to nestojí , ale já vůbec nevím , nechci ho ranit ale na druhou stranu být s ním ze soucitu po pravdě jsem si nikdy nemyslela že tohle někdy budu řešit že chcu kluka s větším Vím že on za to nemůže taky to na něj nezhazuji.
Ale nevím jak to skončit a co nejméně ho ranit určitě bych mu neřekla pravej důvod to by mohlo hoooodně ranit
Nikdy mě to nenapadlo říct ale jak to skončit?
Tedy původně jsem se do diskuze zapojovat nechtěl, situaci Vám nezávidím. Na ty řeči o kašpárcích a velkém divadlu nehleďte, sice to může být občas pravda, ale v globálu to neplatí. Tímto přirovnáním se spíše uklidňuje mužská populace s normálními rozměry, kteří vzhlížejí k těm 25cm Ano, vztah není přece jen o sexu, ale když neklape právě ten sex, jde to z kopce i se vztahem. Ti radilové, co Vám radí si přítele "nechat", nejsou ve Vaší kůži. Sama to máte v hlavě srovnané, máte přítele ráda, je fajn, hodný. Ale už teď víte, že tohle prostě NE! Když s ním zůstanete, co budete dělat třeba za pět, deset let? Bude jej Vám pořád líto a najdete si jiného "na sex"? To vůči němu také nebude férové. Takže jak radí ostatní, bude to bolet oba, ale bude to férové. On se z toho oklepe, lepé teď než za těch deset let. A časem si najde přítelkyni, které to bude jedno a ocení jiný druh sexu.
Ať už se rozhodneš jakkoli (budu s dovolením tykat), nezapojuj do toho kamarádky. Jsou různé typy holek, a ne všechny poradí správně. Navíc to vidí pouze ze svého úhlu a pokud je slečna hodně mladá a je třeba zaměřená na sex, jí to samozřejmě přijde jako nemyslitelné a bude ti radit rozejít se.
Rozhodni se sama za sebe. Pokud ho miluješ, dost věcí se dá skousnout. Zamysli se. Miluješ ho nebo ne? Je pro tebe malý penis takový problém, že chceš opravdu vztah skončit? Musíš si být jistá, abys za měsíc nelitovala, že jsi odkopla super kluka.
Láska miluje. Bez výhrad, bezhlavě, plně. Lásce nic nevadí. Láska nesrovnává a nikdy by neměnila. Pravá láska je oboustranná. Ten kluk není žádný neplnohodnotný muž a má nárok na plnou lásku partnerky. Vy mu ji očividně nejste schopna dát. Proto ho nezdržujte Vaší přítomností v jeho hledání plné lásky. Jako mou plnou celoživotní láskou je má kouzelná žena, která mne stále vzrušuje a dělá mne šťastným i když zrovna nejsme spolu. Stále na ni myslím, stále po ní toužím, je pro mne celoživotním svátkem mít tu možnost být s ní. Cítím se s ní nesmírně bohatý a jako vítěz, že zrovna já ji mám. za nic bych ji nevyměnil! Jsem od přírody odjakživa "horňák", vždy mne zajímají krásná ženská prsa. Když jsme se v pětadvaceti seznamovali a ona mne vzala za ruku, vždy jsem na chvíli stratil schopnost mluvit, tolik mi toho dávala. Když jsem ji pak poprvé "rozbaloval", vzala mou rozbalovací ruku do své, zadržela ji, podívala se mi plaše do očí a řekla: já mám tělesnou vadu a mou ruku uvolnila. Já nic netušil, nic takového nevnímal, nic takového mne nezajímalo a nestrašilo, byl jsem s ní dokonale šťastný. Tak jsem ji dorozbalil a milovali jsem se nádherně, Já jsem její žádnou tělesnou vadu nevnímal, nic mi u ní nechybělo, naopak z ní vazařoval ženský a člověčí půvab. Ona pak moc při našich námluvách vždy tiše plakala, já se na nic neptal, jen jsem slíbával její slzy. Až po roce jí slzy přestaly téct, ale má je stále v určitých chvilkách v očích. Má žena nemá vyvinut jeden prs, je štíhlá. Máme spolu dva kluky, dnes velké chlapy. Ve společnosti mám oči stále jen pro ni, všichni mi ji závidí. Má žena není žádná puťka, je úspěšná a atraktivní. Jsem s ní neskonale šťasten. Přeji tomu klukovi taky takovou lásku. Vy mu ji však nejste schopna dát a z toho důvodu mu nebraňte svou plnou lásku najít a jděte mu z cesty!
Ačkoli je dnes nevěra a paralelní vztahy velmi moderní, je to dle mne humus. Milovat jednoho a žít s jedním, ale (opravdu velký pardon) kurvit se s jiným?
Pružné myšlení je jen pro toho, kdo to sám takto praktikuje a má na to žaludek. Když o tom navíc jeden z trojice neví, tak mu vlastně celý život lžete, ne?
Věrnost není předsudek, jen dnešní volná doba dělá z nevěr zcela normální věc...
doplněno 13.08.12 13:55: Není to nijak psané ostře, pokud někdo někoho podvádí, mám pro to pouze takový výraz Nebo snad existuje nějaký, co si podvádějící vymysleli, aby to znělo lépe?
A proč pokrytecky? Přítele jsem nikdy nepodvedla, nemám k tomu žádné chutě a doufám, že i z jeho strany to vydrží. Pokrytecké by to bylo, kdybych sama podváděla na každém rohu, ne? Nebo věřit, že se mohou dva mít rádi i bez odskakování si jinam je dnes pokrytectví?
doplněno 13.08.12 14:01:Pokud by byla ve vztahu nějaká nehoda nebo nefunkčnost, ještě se to dá vzít - někde jsem četla příběh, kdy muž po úrazu byl nefunčkní a své manželce milence schválil, protože věděl, že už si v životě nevrzne.
Otázka je, jak vezme zamilovaný partner odůvodnění "máš ho malýho, budeme fungovat ve třech"...
doplněno 14.08.12 17:53: Bambula - máte ode mne pomyslný bod! Hlavně za Váš poslední příspěvek.
Předpokládám, že považujete za morálně nutné, aby ona žena své rozhodnutí skákat Taxisy na jiných hřebcích oznámila předem svému milému!
Považuji za nelidské takto druhého tajně podvádět! A váš návrh, že by se jeden staral o rodinu, vychovával děti, udržoval byt, zabezpečoval rodinu finančně a jeho partnerka by na noc chodila spávat a ječet za chobotnatcem mi připadá nepřirozené! Co kdyby si neukojená koupila takovej ten stroj na elektriku ze zásuvky. Má to plynulé zvyšování frekvence a dá se do toho upnout i imitace koňského oného. A mohla by se při tom dívat s partnerem třeba na televizi!
Ano, řešením je rozchod! Proto jsem taky ve svém prvním příspěvku psal, ať ta ženština jde tomu klukovi z cesty ať má možnost si vybrat takovou, co ho bude brát celého a celá se mu dá a jen jemu a ne že jednoho bude mít pro vztah a druhého pro orgasmy. Věřím, že ten kluk najde takovou, které bude vyhovovat po všech stránkách! Ať mu jde z cesty a nekazí mu život!
Zdravím,
zajímalo by mě, zda vám nějaká odpověď pomohla. Ať uděláte cokoli, důležité je, aby jste s tím dokázala žít. Ccete ho podvádět a máte na to žaludek? Prosím, je to jen a jen vaše věc. Nedokážete to udělat? Tak to nedělejte.Chcete se rozejít, chcete si ho vzít? Vždycky jde jen a pouze o to, konat v souladu se svým vlastním svědomím. Vy jste odpovědná sama za sebe a zodpovídáte se sama sobě. Budu nyní trochu zlý. Ono asi nejde o velikost penisu(jste spolu dva roky), spíš se to hodí jako dobrý důvod k rozchodu a dobře jste věděla co za odpovědi zde můžete čekat, tak proč si sem nezajít pro potvrzení. Pamatujte, není na světě nikdo důležitější než vy sama a nikdo vám také líp neporadí. Rada : věřte si a udělejte to co považujete za správné, to je zdravé a tak je to v pořádku. Přeji vám ať to vřešíte k vaší plné spokojenosti. S pozdravem milanacerven
Já mám sice penis opačných rozměrů kolem 20 cm, ale mohu poradit polohy, kdy je penis cítit co nejsilněji. Je to poloha ze zadu a pak v leže když se dají nohy k sobě a ohnou se. To jsou polohy kdy mě už několik žen říkalo, že ho cítí až moc, že jim naráží až na dno. Jinak chápu ženy, které si s malým prostě nic neužijí. Osobně jsem také takovou měl a byla se mnou právě kvůli tomu, že s rozměrem jaký mám já to vždycky chtěla, ale měla na takové smůlu. Teď mám ale bohužel ženu, která na sex moc není, takže také začínám přemýšlet o milence, protože tu mou opustit nechci. Kdyžtak tady je můj mail, kdyby si chtěla nějaká žena popsat: johnnny1235@seznam.cz.
Ze sexuologické praxe vám mohu říct následující:
1)Problémy s uspokojením ženy lze skutečně čekat, pokud je penis menší než 10-11 cm. Především jde však o šířku, která ma vliv na tření a pocit naplnění. Pod 3 cm může jít skutečně o velký problém pro mnoho žen.
2) Navdzory očekáváním je průměrná velikost cca 15 cm při měření lékaři. Když měření prováděli muži, byla 18 cm. Statistika v ČR uvádí průměr dokonce ještě o něco menší
3) Mylná je také představa, jak se skutečně délka měří - muž musí stát, nikoli ležet či sedět s nohama od sebe, tím délka "naroste" o 1-2 cm. Hodně mužů by se divilo, kdyby si stoupli s nohama u sebe a měřili v úhlu 90 stupňů od těla, aniž by pravítko tlačili do podbříšku
Nadruhou stranu záleží na typu ženy, resp. postavě a pánvi. Menší, drobné dívky jsou na tom pochopitelně jinak než žena s výškou 175 a mohutnou postavou. Už Kámasútra obsahuje výrokí, že opačné extrémy se kombinovat nemají (velký x malá, malý x velká). Pro ženu je možnost posilovat pánevní svaly, umožňující silnější sevření a tedy pocit. Pro muže bohužel nic kromě zákroku, jehož výsledek je max 1-2 cm navíc s riziky, že vinou srůstů dojde ještě ke zkrácení.
Tolik odborný pohled na věc, neznám vás jako dvojici, takže těžko radit. Ale vztah se sexuálně frustrovaným partnerem (vámi) nemá velkou budoucnost, ovšem jistě lze situaci změnit tak, aby byl sex i pro vás hodnotný. Pokud se takové řešení nenajde (ani jinými sex. praktikami, pomůckami atd), pak je rozchod asi jediné řešení.
Jestli má být soucit jediný motiv, proč spolu zůstat, je to ztráta času. Nebudeš spokojená (se vztahem, nemluvím o sexu), budeš pořád podrážděná, nervózní a konci se stejně nevyhnete. Tomu druhému tuhle nepříjemnou chvíli jen oddálíš.
Přesto si nemyslím, že by vztah zrovna kvůli tomuhle problému musel skončit. Sám jsem byl s holkou, která se mi fyzicky nelíbila. Na začátku jsem si říkal, že to nemůže fungovat. Pro její povahu jsme spolu byli několik let. Skončilo to spíš kvůli mě, potřeboval jsem víc svobody, než kolik jí bylo příjemné. Právě posledních pár let jsem se bál to ukončit, abych jí neublížil (měla to doma zrovna dost komplikovaný), tak jsem to odkládal. Byly to ale úplně ztracený roky.
Proto by to chtělo vyřešit hned na začátku.
Řešení, že si najdeš nějakýho děvkaře, se mi nezdá jako rozumný. Když půjde s Tebou, těžko bude mít problém jít i s nějakou třetí, čtvrtou ... Takovýho člověka bych se štítil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.