Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem si našel moc fajn holku o kteoru bych nechtěl přijít. Mám takový problém, půjdeme asi po páté ven a nevím kam. Napadlo mě jít nakupovat, myslíte, že by jí to nevadilo?
Zajeli bychom do nějakýho OC... Jenom mě zajímá, jestli je to dobrý nápad takhle s holkou po páté co jsem s ní byl venku?
Dobrý den.
Proč se jí nezeptáte? Ale myslím, že všechny holky rády nakupují. Jen nevím, bude-li mít peníze. Nebo platit budete Vy?
To se mi moc nezdá. Drobný dárek ano, ale přímo nákupy? Radím zeptat se jí a mít v záloze náhradní program.
Děvčata mají různé koníčky. To záleží čistě na ní. Ale mohu říci, že většina nakupuje a rozhlíží se po nákupních střediscích moc ráda, baví je to a jsou tam šťastné.
Já jsem asi divná, nikdy mě nelákalo hrabat se v hadrech a křápech - tak jsem to nazývala. Raději do lesa na houby, výlet na kole a nejlepší byly nějaké technické památky, pro mě historické vlaky, parní lokomotivy. To jsem byla jako ryba ve vodě. Jenže, jak píši, každá holka je prostě na něco jiného.
Myslím, že byste ji mohl vzít do obchodního centra. Myslím si, že by jí to nevadilo. Ale pozor - aby to jednou, až ona bude třeba Vaší ženou, nevadilo Vám. Že bude jen hauzírovat po krámech a nic jiného ji nebude bavit.
Je přece tolik krásných míst, kam vyrazit - přírodní a historické památky, řeky, rybníky, výlety vlakem...Toho všeho si cením daleko víc, než nějakého Kauflandu či Globusu. Tam můžete vyrazit klidně¨třeba 365 dní v roce, ale taková jihočeská úzkorozchodná železnice - to se prostě nedá jen tak popsat! Jaga.
Člověče, vy jste sebevrah? Neznám normálního muže, co by miloval obchodní centra a nakupování. A nechápu ženy, co tahají své muže na nákupy vlastního oblečení. Tedy pokud se mu nechtějí pomstít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.