Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
chtěla bych se zeptát, po jak dlouhé době pohlavního styku dojde k oplodnění? Já vím, je toho spousta na internetu a právě proto bych se chtěla zeptát obyčejných lidi, které to řeknou normálně
Děkuji všem za odpovědi
Oli
Hm, jestliže se pokoušíte o těhotenství a budete takto moc sledovat všechny možné příznaky, tak zkušené ženy vám mohou potvrdit, že stejně nic nevypozorujete. Maximálně budete mít každý měsíc pocit, že už jste těhotná, budete mít všechny možné vsugerované příznaky, ale jinak skutek utek.
Těhotenství vám stejně doktor potvrdí až tak 6 týdnů po vynechání menstruace, a to teprve potom, co uvidí na ultrazvuku bít srdíčko plodu. Takže nikam nespěchejte, nebo z toho zblbnete a budete mít pocit, že se nedaří.
Moc díky za pěknou odpověď. A máte pravdu - čim míň se budu pozorovat, tim lépe. Pokusim se moc nepozorovat, i kdyz to moc nejde. Mimčo bych si moc přála, ale neveřim tomu, že se to podaři tak rychle...
Ano, může tomu tak být, že se miminka třebas dočkáte až po roce a více snažení. Ale z toho nebuďte smutná. Určitě to vyjde. Já na miminko čekala celé 2 roky po svatbě. A přišlo v době, kdy už jsem tak nějak přestávala doufat a na nějaké snažení se vyprdla (vzhledem k mému věku), koupila si kolo a ejhle, místo na kole teďka jezdím s kočárkem.
Děkuji za odpoved. O prášek práve vubec nejde, ja chci otehotnit a prave samotnou nedočkavosti se ptam, jak dloha doba po pohlavnim styku ( při kterým práve byla snaha o dite ) se pozna, a nebo resp. ma cenu jit, koupit si test atd...
Takže v tuto chvili je to brzo? ( jsou to 4 dny ) a myslim, ze to asi brzo je ... mela jsem mit 30 ženské dny , ale nepřisli ... ´vim, je to brzo, ale ani necitim, ze by mohli prijit... mozna je to jen vsugerovani neceho ...
Jinak tehotenstvi tesne pred menstruaci je nepravdepodobne, je to pravda? nekde jsem to cetla
Já vím, kdy se mi vajíčko uhnízdilo. Začala jsem lehce špinit a myslela, že se mi menstruace dostavila o pár dní dřív. A také jsem chytla pár dní před uhnízděním žravou a přibrala 1kg ještě dřív, než vůbec těhotenství šlo potvrdit. Test jsem si dělala ten den, co se nedostavila menstruace, ani ne z ranní moči, ale až večer a byl pozitivní. Jestli to nemůžete vydržet, tak se klidně otestujte.
Já právě čekám na menstr. už 3 dny, a pořád nic, ale možna, že si to spíš oddaluju vsugerováním něčeho ... Test si asi udelam, ale par dnu jestě asi počkám ... Moc díky za reakci
Promiň, Oli, nechci zlehčovat Tvou otázku, ale připomněla mi jeden vtip.
Nastoupí hezká slečna do tramvaje, všude obsazeno, ona stojí. Najednou se začne zlobit:
To je ale vychování, jsem těhotná a nikdo mi neuvolní místo!
Jeden z cestujících se zeptá: A jak dlouho jste těhotná?
Slečna se podívá na hodinky a pak protáhne: Noó, už skoro hodinu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.