Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenstvi - za jak dlouho od styku?

Od: oli* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den všem,

chtěla bych se zeptát, po jak dlouhé době pohlavního styku dojde k oplodnění? Já vím, je toho spousta na internetu a právě proto bych se chtěla zeptát obyčejných lidi, které to řeknou normálně :)

Děkuji všem za odpovědi

Oli

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Hm, jestliže se pokoušíte o těhotenství a budete takto moc sledovat všechny možné příznaky, tak zkušené ženy vám mohou potvrdit, že stejně nic nevypozorujete. Maximálně budete mít každý měsíc pocit, že už jste těhotná, budete mít všechny možné vsugerované příznaky, ale jinak skutek utek.

Těhotenství vám stejně doktor potvrdí až tak 6 týdnů po vynechání menstruace, a to teprve potom, co uvidí na ultrazvuku bít srdíčko plodu. Takže nikam nespěchejte, nebo z toho zblbnete a budete mít pocit, že se nedaří.

oli*
hodnocení

Moc díky za pěknou odpověď. A máte pravdu - čim míň se budu pozorovat, tim lépe. Pokusim se moc nepozorovat, i kdyz to moc nejde. Mimčo bych si moc přála, ale neveřim tomu, že se to podaři tak rychle...

eulalie*

Ano, může tomu tak být, že se miminka třebas dočkáte až po roce a více snažení. Ale z toho nebuďte smutná. Určitě to vyjde. Já na miminko čekala celé 2 roky po svatbě. A přišlo v době, kdy už jsem tak nějak přestávala doufat a na nějaké snažení se vyprdla (vzhledem k mému věku), koupila si kolo a ejhle, místo na kole teďka jezdím s kočárkem.

oli*
hodnocení

To je krásny! Já doufam, ze do dvou let by to vyslo ...nevim, proc je to ted v teto konzumni dobe, spolecnosti, vsechno tak tezky ... s tehotenstvim to bylo driv jednodusi, lide byli zdrave a deti neplanovali , jak ted.. copak, to jde planovat?! Blbost.. Az Bůh dá, tak přijde mimi

krkovicka*
hodnocení

0x
Tři dny trvá putování spermií a pak nasledne putování opl.vajíčka a uhnízdění v deloze..Právě proto je i prášek Postinor,který se musí vzít nejpozději 72h po styku.
oli*
hodnocení

Děkuji za odpoved. O prášek práve vubec nejde, ja chci otehotnit a prave samotnou nedočkavosti se ptam, jak dloha doba po pohlavnim styku ( při kterým práve byla snaha o dite ) se pozna, a nebo resp. ma cenu jit, koupit si test atd... :)

krkovicka*
Než tělo začne produkovat hormon HCG podle kterého jde těhotenství zjistit tak to trvá víc jak po tři dny.z určitostí z krve již desátý den a z moči-vynechani menstruace,nejdřív za 4týdny.Dřív by byla hladina hormonu tak nízká že by vam tam čárka nenaskočila a to těhotná můžete být.
doplněno 31.07.12 15:40: Sám gynekolog rozpozná těhotenství až kolem 6tydne,podle ultrazvuku.Dřív by tam nic neviděl(menší než půl centimetru).
doplněno 31.07.12 15:40: Sám gynekolog rozpozná těhotenství až kolem 6tydne,podle ultrazvuku.Dřív by tam nic neviděl(menší než půl centimetru).
oli*
hodnocení

Takže v tuto chvili je to brzo? ( jsou to 4 dny ) a myslim, ze to asi brzo je ... mela jsem mit 30 ženské dny :) , ale nepřisli ... ´vim, je to brzo, ale ani necitim, ze by mohli prijit... mozna je to jen vsugerovani neceho ...

Jinak tehotenstvi tesne pred menstruaci je nepravdepodobne, je to pravda? nekde jsem to cetla

pb®

Já vím, kdy se mi vajíčko uhnízdilo. Začala jsem lehce špinit a myslela, že se mi menstruace dostavila o pár dní dřív. A také jsem chytla pár dní před uhnízděním žravou a přibrala 1kg ještě dřív, než vůbec těhotenství šlo potvrdit. Test jsem si dělala ten den, co se nedostavila menstruace, ani ne z ranní moči, ale až večer a byl pozitivní. Jestli to nemůžete vydržet, tak se klidně otestujte.

oli*
hodnocení

Já právě čekám na menstr. už 3 dny, a pořád nic, ale možna, že si to spíš oddaluju vsugerováním něčeho ... :) Test si asi udelam, ale par dnu jestě asi počkám ... Moc díky za reakci

krkovicka*
Říká se že vajíčko odchází s krvi ale pak je tady další procento žen které otehotni i při menstruaci.
doplněno 31.07.12 15:44: a možná už máte zaseto:-D
doplněno 31.07.12 15:50: u mě to bylo rok,pak přišlo tzv.nečekaně.
doplněno 31.07.12 16:01: Hejkal -není právě pohlavní styk ukončený vstriknuti sperma do pochvy?Pak už panáčka nic nepostaví...:-D
oli*
hodnocení

Kež by... některy pary to zkouseji i leta...

hodnocení

0x
Zřejmě ti tam chybí slůvko "od"
Pohlavní styk, byť sebedelší, nemusí vždy vést k oplodnění. Příčin je mnoho, viz také spousta na internetu, obyčejný člověk může normálně také vzpomenout jako příčinu orál nebo anál!
doplněno 31.07.12 15:02: Tam k oplodnění nedochází...
oli*
hodnocení

To slovíčko tam je ;) Ale moc děkuji za odpověd

hop®
To slovíčko, které myslel Hejkal tam opravdu není! Je rozdíl : - "po jak dlouhé době pohlavního styku dojde k oplodnění" - tedy délka pohlavního styku od začátku do konce, a :po jak dlouhé době OD pohlavního styku dojde k oplodnění - tedy doba od ukončení styku...To jen pro upřesnění. Na chybně zadaný dotaz pak vznikají sice správné odpovědi na to, co tazatel napsal, ale nesmyslné vzhledem k tomu, co tazatel myslel. Ovšem tazateli do hlavy nevidíme... :)

hodnocení

0x

Promiň, Oli, nechci zlehčovat Tvou otázku, ale připomněla mi jeden vtip.

Nastoupí hezká slečna do tramvaje, všude obsazeno, ona stojí. Najednou se začne zlobit:

To je ale vychování, jsem těhotná a nikdo mi neuvolní místo!:(

Jeden z cestujících se zeptá: A jak dlouho jste těhotná?

Slečna se podívá na hodinky a pak protáhne: Noó, už skoro hodinu! *smich*

oli*
hodnocení

Tak skvelej vtip, pobavil me :)) Ale jsem proste nejspis hrozne nedočkava a chtela bych to vedet co nejdriv... proto jsem prisla semse zeptat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]