Nejste přihlášen/a.
Zdravím
ještě nemám životní pojistu je mi 38 let
Chci se pojistit uraz a vážné choroby ale mám problém mám výhřez ploténky ,tenisový loket a statozu jater
Hledám pojištovnu která v případě mých nemocí bude při zhoršení nynějších nemocí bude akceptovat a né že je vyjme z pojištění to znamená když se nemoci zhorší aby plnila pojištění.
Příklad byl jsem pojištěn urazove a když jsem si zlomil palec pojištovna zjistila ze uz kdysi jsem ho zlomeny mel a nezaplatila nic.
Další byl jsem pojisten proti dlouhodobe nemoci a kdyz jsem marodil se zadama tak take zjistili ze jsem kdysi se zadama marodil a dostal jsem také prdlajs.
Hlavne chci zabespecit rodinu v pripade smrti ci dlouhodobe nemoci
Děkuji za rady případne doplním odpoved kdybych neco opomenul
Doporučila bych vám obejít si jednotlivé pojišťovny a nechat si od nich zpracovat návrh na pojištění. Určitě byste si měl nastudovat všeobecné podmínky pro pojištění, které mají pojišťovny rozdílné. A pak podle toho vybírat. Myslím si, že i pro vás by se pojištění našlo, ale musel byste najít opravdu seriozního pojišťovacího poradce.
tak to máte smůlu , slušná pojišťovna vás nepojistí a neslušná vás pojistí a pak nebude plnit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.