Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěla bych se zeptat dneska od rána jsem asi 4krát nebo pětkrát zvracela a s toho ty dvě poslední byli s příměsí krve. Docela mě to vylekalo.Je fakt že ted zrovna menstruuji,a procházím takovým těžkým psychickým obdobím,možná to s tím má něco společného.,před více jak měsícem jsem byla na kolonoskopii i gastroskopii a vše bylo v pořádku jen mi pan doktor odhalil reflux jícnu také to může mít spojitost prosím poradte děkuji.K lékaři se mi moc nechce.
Souhlasím s urychlenou návštěvou lékaře. Ještě záleží na tom, jestli ta krev byla tmavá, už částečně natrávená, což by mohlo znamenat i problém v žaludku a nebo světlá a červená, tedy nějaké poškození v zažívací trubici.
Vícečetné zvracení taky není normální a mohlo se vám stát, že jste si nějak poškrábala jícen. Spojitost s refluxem jícnu může být také, protože při tomhle problému se vám vlastně vrací natrávená potrava zpět a protože je smíchaná už se agresivními žaludečními šťávami, je hodně leptavá a vlastně jícen rozežírá. Takže tam můžete mít poškození už tak hluboké, že krvácí. A tam může jít i o vředy, nebo o počínající nádor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.