Nejste přihlášen/a.
rad bych se dozvedel,proc nekomu se dari,komunikovat ..me se nedari nic rad bych hovoril ocem koliv,respektivne ze zenskyma ale nejak mi to nejde ma nejakou devastaci komunikace,nebo nedostatek rozumu,rad bych zacal novy zivot ale strach ze vseho je desny..
Na osud nevěřím,to už spíš na náhodu - šťastnou i nešťastnou.Taky mívám takové pocity,že nic nemá smysl,a všechno je furt dokola...Kdyby to trvalo dlouhodobě říká se tomu deprese a ta se dá (prý) léčit.
Myslím ,že je to spíš tak,že lidé.kteří vypadají,že sejim vše daří,mají zrovna své lepší období a hlavně své neúspěchy nevytahují na odiv za to úspěchy se pochlubí.Život je taková houpačka,jednou jsi nahoře podruhé dole...jak se zpívá v oné písničce.
Úplně nejlépe to však vystihuje můj milovaný citát : "Mít štěstí je věcí náhody,ale být šťastný je velké umění."
Lutere.Jde pouze o nedostatek sebedůvěry.Tu si upevňuješ pouze úspěšnými výsledky svého konání.Dej si pro sebe nějaké cíle.Pro začátek malé,a pomalu zvyšuj náročnost.Kdysi jsem se také styděl,problém s dívkami.Zkusil jsem metodu,kterou v jednom časopisu radili.Jdeš po ulici a nějakou dívku,která jde proti tobě,si vyhlídneš a usilovně ji hledíš do očí.Je to velice těžké,neuhnout očima.Hodně jich první sklopí oči,některá se i usměje.To je tvé vítězství,které ti úžasně upevní sebevědomí.
Pak následují taneční zábavy,diskotéky.Poručit si jít pro tu nejkrásnější divošku,přesto,že je nanejvýš pravděpodobné,že tě odmítne.Když ne,zase vítězí tvoje sebevědomí.Tyto krůčky tě pozvedají do nebe.Za čas tě nerozhází ani promluvit do mikrofonu před mnoha lidmi.
JABRAKA
V čem zásadně spočívá tvůj problém?¨V konkrétním seznámení, nebo už v návazné komunikaci, kdy nevíš , co s ženou řešit?To proč se někomu daří komunikovat a jinému nikoli, je samozřejmě dáno nejen povahou, slovní zásobou, inteligencí a případnými sympatiemi, ale i sebevědomím...není právě to, co ti chybí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.