Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
obracím se zde s problémem. Většinou s emi stává když mě přítelkyně vzruší a ještě než dojdem na věc tak mi to uteče ven.
Mám strašně malou výdž, dá se s tím něco dělat? Pokud ano co?
Poradí mi někdo? Je to pro mě velmi nepříjemné
Děkuji
Španou životosprávou to nejspíš nebude, jsem sportovec rekreační a stravuji se řekl bych tak průměrně, občas i něco nezdravého jím, ale jinak to snad ani v dnešní době nejde. Nemůže to způsobovat ještě něco jinýho? Mám to od již velmi dlouho toot trápení.
existují na to i nějaké mazandla a kondomy na prodloužení výdrže ale duležitá je zdravá životospráva a hlavně trénovat
k tomuto názoru bych se připojil, klidně přetrénovat a klidně dlouhodobě... má to jeden blbý vedlejší účinek: snížení prahu citlivosti, takže pak to může po hodině a půl sexu otravovat život... chce to najít rovnováhu. věřím, že tohle funguje u každého.
trénovat hlavně sám až do omrzení... pak už to s přítelkyní půjde výrazně déle
když se to dovede k absurdnosti, ale v podstatě je to o tom: xman.idnes.cz/...
existuje i znecitlivující lubrikační gel...který to dokáže chvilku oddálit))...ach jo - já mám zas opačný problém, - partnerovi to trvá 20min! ...-jsem pokaždé z něho vyřízená
...dává mi zabrat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.