Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potvrzeni kam pro nej jit?

Od: syfrig* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,mel bych na Vas dotaz trochu to rozepisi-vcera jsem grilovali prijeli znami manzele /kamaradka zeny/ a ta poterebuje potvrzeni o primu proste kolik vydelava mesicne.Problem je v tom,ze ona je v domacnosti jeji muz zije a pracuje v cizine pres 30let.Ona zije trvale a je hlasena v CZ plati si sama VZP a stridave zije CZ nebo s mazelem v cizine.Potrebuje potvrzeni nestaci jen napsat v domacnosti,kde ji potvrdi,ze nic nebere?Neumeli jsme poradit.Kdyby podnikala-financak,kdyby byla zamestnana-zamestnavatel,ale u ni-nevime?Kam by mela jit?Poradite dekuji a peknou nedely *slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Asi bych zašla na VZP a ofotila bych si formulář který jsem vypisovala při vstupu. To je, že jsem osoba bez zdanitelných příjmů a sama si platím pojištění. + razítko VZP. Trochu mi tato rada připadá absurdní, ale nikdo jiný jí papír s razítkem nedá. Mělo by stačit čestné prohlášení, když vyžadují papíry, tak bych podpis nechala ověřit. Těžko radit když nevíme k čemu doklad je třeba.

mowla*
hodnocení

0x

Buďto by jí mohlo stačit Čestné prohlášení (text není problém najít na netu), pokud ne, i jako ´výdělečně nečinná´ by měla podávat daňové přiznání daně z příjmů - takže finančák.

hodnocení

0x

No, tak klíčové asi je, k čemu to potřebuje. Někde chtějí čestné prohlášení, jinde se přímo ve formuláři žádosti dá zaškrtnou, že je osoba bez příjmu... nejlépe asi zeptat se toho, kdo potvrzení vyžaduje, no ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]