Nejste přihlášen/a.
Dobrý den/večer,
odlétam z Prahy do Bristolu(UK) se společností EasyJet. Je možné si vzít na palubu (do příručního zavazadla) nějaké jídlo(sušenky, bombón atd.)?
Čest jsem jiné diskuze a tam se spíše přiklánějí k názoru, že ano. Ve smluvních podmínkách aerolinky o jídle není ani zmínka. Je tomu tak?
Děkuji
Lukáš
Nevidím důvod, proč by to měl být problém. Běžně mívm na lety u sebe bonbony (vždy proti zaléhání uší, cucání pomáhá) a občas nějakou tyčinku, nebo tak. Většinou, ne-li vždy, bývá zakázáno konzumovat jakékoli donesené alkoholické nápoje. (I pokud byste si je koupily ve free shopu a tedy je mohli pronést do letadla). Jinak samozřejmě nesmíte nosit tekutiny, než v malých lahvičkách (třeba mini roztok na čočky). Podoný problém by mohl být s nějakou kašovitou stravou, pro děti se povoluje, tuším mohou žádat, abyste před nima ochutnali.
Problém by mohl nastat po přistání, do některých zemí se nesmí dovážet spousta druhů jídla, často uzeniny, někdy cokoli se semínky - ale pokud to zbaštíte na palubě, mělo by to snad být ok.
doplněno 29.07.12 03:07: A jen dodávám, že v UK jste za chviličku, bez jídla to vydržíte, kdyby náááááhodou byl nějaký problém
Dobrý den. Do letadla si sebou můžete vzít bonbony na cucání. Většinou mám sebou antiperle, žvýkačky, to mám přímo v kapse oblečení. V kabelce mám balené bonbony a dvě tyčinky, originál zabalené, jen tak na chuť. Pití si kupujeme přímo z automatu po odbavení, to si můžete vzít na palubu. Většinou si kupujeme dvě lahvičky vody, je to 3 dcl, za 27 Kč. To na palubě vypijeme, mimo jídla a pití, co dostaneme za letu. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.