Nejste přihlášen/a.
Zdravim,zacal bych asi tim,ze pred rokem a pul jsem se seznamil s jednou holkou,nejdriv to byla jen sympatie pak casem,kdyz jsme se zacali lepe poznavat tak se z nas stali nejlepsi kamaradi,rozumim si s ni tak, jak s nikym jinym a ani jeden den nedokazeme prezit bez toho aby jsme si nenapsali esemesku,mluvime spolu kazdy den a to o vsem co nas napadne probirame s ni naprosto vsechno,zkratka jsem nikdy driv nemel takovy vztah jako mam ted s ni.Nikdy jsme to s ni ale nezkouseli dat dohromady,protoze nas vztah je spis takovy platonicky,ne ze by me nepritahovala jako holka ale my se spis vidime jenom jako kamaradi.A behem toho pul roku co se s ni bavim jsem uz mel i nekolik holek takze jsme o partnerstvi opravdu neuvazovali.Nedavno si nasla partnera i ona a ja od ty doby na ni hrozne zarlim dokazal bych si to vysvetlit tim,ze driv jsem pro ni byl ten jedinecny a nej kluk na svete ja a ted se to zmenilo jenze my uz jsme o tom s ni hrozne krat mluvili a ona me uz presvedcila,ze jeji city ke me se nicim zmenit nedaji ale ja si proste nemuzu pomoct. A stve me hlavne to kdyz si predstavim,ze on na ni saha a liba se s ni,no a nedej boze aby se s ni vyspal to pak uplne zesilim.Mimochodem ja ted mam taky holku kterou miluji a chci byt s ni ale proste mi vrta hlavou proc tak hrozne zarlim na kamaradku,kdyz ja uz vlastne holku mam mozna,ze chci aby vsechny holky byly jen moje nebo ja uz fakt nevim co si o tom myslet a hlavne nevim co mam delat :DJinak me je 21 a ji 19 takze zadny pubertalni trable to nejsou :DDekuji,ze jste byly trpelivy a cely si to precetli,budu rad za kazdou radu.
Víte,
kamarádský vztah mezi mužen a ženou ve vašem věku je velmi vyjímečné. Hlavně ze strany muže jde většinou, byť jen v hloubi mysli, o něco víc, i přesto, že si to nepřipouští.
Měl by jste si připustit, že ke své kamarádce chováte hlubší city a měl by jste rovněž zhodnotit a přemýšlet nad svým nynějším vztahem.
Tože chováte city ke dvoum dívkám není nic neobvyklého a nemožného.
Prostě svou kamarádku tajně milujete a musíte si to jen připustit.
Kdyby šlo o čisté přátelství, budete jí její současný vztah přát a podporovat jí v něm.
doplněno 28.07.12 20:04:A v tomto ohledu nejste první ani poslední...
Jenze me to tak ale vyhovuje,ze ona je kamaradka ja mam jinou holku ale tady ty hlubsi city to proste kazi...ja se bojim,ze to nakonec to kamaradstvi proste znici,protoze kdyz ona mluvi o tom svim tak ja jsem pak z toho otravenej ale kdyz jsme o tom mluvili tak rikala,ze zarli i ona na tu moji holku,takze jsme se proste dohodli ze se spolu o nasich partnerech bavit nebudem.Ale ja ji to na jednu stranu i preji ja chci aby byla stastna ale na druhou stranu me to vytaci proc musi byt vsechno tak slozity?
Také zdravím. Jste do kamarádky prostě zamilovaný, ať si to chcete přiznat, nebo ne. A nemění na tom nic ten fakt, že máte děvče a kamarádka má známost s jiným chlapcem. Musela si najít jiného, abyste si ujasnil, co k ní vlastně cítíte. Že je pro Vás víc, než kamarádka. Budete se s tím muset teď poprat...
doplněno 28.07.12 21:04: Pokud si nechcete rozbít přátelství, pak se naučte potlačovat city...Chce to čas. Časem to přejde a sedne si to na to správné místo a hranici. Jen těm citům nesmíte tedy dát průchod. Možná byste tím přátelství mezi vámi pokazili, anebo naopak - z přátelství by se stala láska...Jen vy dva víte, co chcete a nechcete v životě mít...Držím palce a buďte nad věcí.
No ale i kdybych dopustil to,ze k ni citim neco vic tak stejne nemuzem byt spolu proste to nejde.A asi se s tim budu muset naucit nejak zit a nebo narychlo hledat nekoho ke komu budu citit jeste neco silnejsiho.A budu doufat,ze tady ty city vychladnou...nemuze to prece trvat vecne nebo ano?
Prostě se nad to povzneste..neporadím jak, ale zkoušejte to.
Neprohlížejte si každý večer její FB, nepiště jí tak často SMS, buďte jí oporou a chovejte se jako kamarád, zároveň si na plné pecky užívejte svoji partnerku a nezahalujte si mozek žárlením. tak to prostě je a hotovo
Prostě se s tím naučte žít...
A kdo ví, kam vás všechny osud za čas zavane
No ale jak ji to pak vysvetlim,ze jsem ji najednou zacal mene psat a mene se s ni bavit a ja jsem zvykli ji psat asi 50 sms dene a jakmile ji jeden den nenapisu tak ona mi hned druhy den pise jestli je se mnou vsechno v pohode.
Nic nedělejte silově a přelomově - prostě piánko a pomalu si od ní snažte odpoutat.
Hergot - máte přeci svou ženskou, tak je takový problém se věnovat hlavně jí?
P.S. - 50 SMS denně je dost i na zamilovanýho člověka
Dobre ja se budu snazit a ted mam na to i vhodnou prilezitost zatimco je mesic v zahranici tak by to slo se pomalinku odvyknout ale stejne jsem ji slibil,ze ji budu posilat aspon jednu dlouhou smsku dene.No ano je to problem Kamaradku znam dyl na vic,kdyz mi pise tak to prece nejde neodepsat.Prece jen je to slusnost odepsat.No jo ja vim...nemam si s tim zajit k psychologovi?jak tak o tom premyslim kdyz rikate,ze to neni normalni
Na psychologa se vykašlete. Sice píšete, že to už nejsou pubertální exesy, ale věřte, že puberta je věčná Časem se uklidníte.
Spíš se zaměřte na svou přítelkyni a ke kamarádce nebuďte tak horlivý. Neříkám, že jí nemáte odepisovat, ale prostě se naučte na ty její zprávy nečekat. To je spíš vhodná terapie.
Úplně vím o čem mluvíš. Bylo tam pár malých rozdílů, ale podstata stejná. I když jsem měla jíného kluka,nemohla jsem toho "kamaráda" dostat z hlavy...trvalo to 3 roky...pomohlo mi,když jsem poznala někoho,kdo mě zaujal v mnoha směrech, jak v těch, jako ten "kamarád" tak i v jiných...psala jsem si s ním dál,ale už jsem neblbla z fotek, na kterých byl s jinou a podobně=)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.