Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodnost květiny - taneční

Od: ttttttttt odpovědí: 5 změna:

Dobrýden,

jak moc vhodná je květina při tanečních? Myslím věnovat květinu dívce. Případně jaká květina a provedení (já myslel na takové ty, co se dají nasadit jako náramek, ale nejsem si jist vhodností..)

Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Obvyklé je,věnovat dívce,s kterou hoch tancuje,jednu růži,nebo karafiét.(se zeleninou,samozřejmě).Kytice nejsou vhodné.Pokud je s ní matka,také jednu kytku.Mnozí vnukové a vnučky už mají taneční za sebou,tak jsem v tomto směru dostatečně zmasírován.

JABRAKA

tttttttt
hodnocení

děkuji

myslím na lekce tanečních, případně na první, je to i tam vhodné?

jabraka*

Ženu květinou neuhodíš!

JB

martinaa*

Na první lekci se to moc nehodí, ještě se moc neznáte (nebo znáte), ale na první lekci se kytka fakt nedává. To až na prodlouženou a ukončenou.

hodnocení

0x

Pro dívku v tanečních bych doporučovala malou jemnou kytičku světlých barev na krátký stopkách svázanou do kouličky. Kolem bývá papírová krajka a poutko ze stužky, aby si dívka kytičku mohla zavěsit na ruku při tanci. Pro dívku je to nejlepší, žádné veliké "křovisko".

Taneční u nás vždycky probíhaly od září do prosince, takže mě Vaše otázka trochu překvapila, zdá se mi předčasná. Ale chválím, aspoň budete pak vyzbrojen a nic Vás nepřekvapí. Jaga.*placni*

doplněno 29.07.12 05:59:

A jak píše Martinaa, při první hodině Vám může "padnout" do rukou cokoli. Teprve v dalších hodinách se vzájemná náklonnost vytříbí. Tak bych květinou opravdu podarovala tanečnici až později, až zjistíte, že je to vážně ta pravá, s kterou se Vám nejlíp tančí i povídá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]