Nejste přihlášen/a.
Dobrýden,
jak moc vhodná je květina při tanečních? Myslím věnovat květinu dívce. Případně jaká květina a provedení (já myslel na takové ty, co se dají nasadit jako náramek, ale nejsem si jist vhodností..)
Děkuji za odpovědi
Obvyklé je,věnovat dívce,s kterou hoch tancuje,jednu růži,nebo karafiét.(se zeleninou,samozřejmě).Kytice nejsou vhodné.Pokud je s ní matka,také jednu kytku.Mnozí vnukové a vnučky už mají taneční za sebou,tak jsem v tomto směru dostatečně zmasírován.
JABRAKA
Pro dívku v tanečních bych doporučovala malou jemnou kytičku světlých barev na krátký stopkách svázanou do kouličky. Kolem bývá papírová krajka a poutko ze stužky, aby si dívka kytičku mohla zavěsit na ruku při tanci. Pro dívku je to nejlepší, žádné veliké "křovisko".
Taneční u nás vždycky probíhaly od září do prosince, takže mě Vaše otázka trochu překvapila, zdá se mi předčasná. Ale chválím, aspoň budete pak vyzbrojen a nic Vás nepřekvapí. Jaga.
A jak píše Martinaa, při první hodině Vám může "padnout" do rukou cokoli. Teprve v dalších hodinách se vzájemná náklonnost vytříbí. Tak bych květinou opravdu podarovala tanečnici až později, až zjistíte, že je to vážně ta pravá, s kterou se Vám nejlíp tančí i povídá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.